Gabala od njih ne gubi...

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.05.18. | 08:56

Posmatrajući samo ligaške utakmice, Kešla ima najlošiju odbranu sa 1,39 prosečno primljenih golova, dok Gabala ima najjači napad sa 1,54 postignuta pogotka

Posle trogodišnje hegemonije Karabaga (i) u kupu, trofej namenjen osvajaču najmasovjnijeg takmičenja menja vlasnika. Sumgajit je u četvrtfinalu iznenadio Karabag, ali će se za pehar boriti Kešla i Gabala.

Gosti su, primetivši da će još jednom gledati u potiljak Karabagu, posustali u finišu sezone i raspoloživo oružje usmerili na današnji meč. Osetno su kvalitetniji i uigraniji, o čemu svedoči i činjenica da od Kešle (ili nekadašnjeg Intera iz Bakua) nisu izgubili još od septembra 2015. godine! Sa druge strane, Kešla je skupo platila danak dvomesečnoj krizi iz prvog dela šampionata (sedam uzastopnih poraza), pa joj učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope donosi isključivo pobeda nad Gabalom, koja je to obezbedila kroz ligaška nadmetanja. 

Izabrane vesti

Kešla jeste u boljoj formi, ali joj Gabala tradicionalno ne leži. Posmatrajući samo ligaške utakmice, Kešla ima najlošiju odbranu sa 1,39 prosečno primljenih golova, dok Gabala ima najjači napad sa 1,54 postignuta pogotka. 

Prošle godine, Gabala je izbacila Kešlu u polufinalu, sada je ulog još veći, pa bismo mogli da vidimo golove na obe strane, jer nas je i skorija istorija tome naučila. Na četiri od pet poslednjih međusobnih duela prolazio je tip GG, što na ukupnom nivou, što na stadionu Šafa stadionu u Bakuu, gde će biti odigran i ovaj susret.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 5941 AZE K Qabala - Keshla tgg gg 2,00
Ukupna kvota2,00

KUP AZERBEJDŽANA - FINALE

Ponedeljak
18.00: (1,55) Gabala (3,70) Kešla (6,00)
* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Gabalasportsko klađenjeKešlaKup Azerbejdžana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara