"Đorđe Gagić iz prethodnog mandata u crno-belom dresu"
"Đorđe Gagić iz prethodnog mandata u crno-belom dresu"

Gagićev povratak pokreće Partizan

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.01.18. | 12:49

U dvorani Aleksandar Nikolić danas gostuje zahuktali Zadar

Đorđe Gagić iz prethodnog mandata u crno-belom dresu

Tim koji u poslednjih 15 utakmica ima samo dve pobede definitivno ne može da se pohvali formom. Partizanu ni promena trenera nije donela željeni efekat, a možda ga spase tek činjenica da je ispao iz Evrokupa i sada može da se fokusira samo na jedno takmičenje - ABA ligu. Danas od 17.00 u dvorani Aleksandar Nikolić crno-beli dočekuju Zadar.

Izabrane vesti

Odbrana je i dalje kriminalna, jer je u ovoj seriji od 15 utakmica samo jednom primila ispod 83 poena i to protiv Olimpije. U proteklom periodu u taboru tima iz Humske govori se o napretku u defanzivi, o napornom radu u tom segmentu i kako se sada igra mnogo čvršće nego na startu sezone. Možda će malo pomoći dolazak centra Đorđa Gagića, koji se vratio iz Turske jer će s njim konačno da dobiju kvalitetnog centra koji može da kontroliše reket. Đoko Šalić to nikako nije mogao sam, Obrad Tomić je povređen, Marko Pecarski nema ni 90 kg. Partizan je u prethodnih pet susreta ABA lige na svom parketu savladao samo očajni MZT i to je definitivno problem pred današnji meč.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 17:00 7001 ABA Partizan - Zadar ki 1 1,35

Zadrani sa formom nemaju baš nikakvih problema. Naprotiv, odavno nisu igrali ovako dobru košarku. U proteklih osam susreta regionalnog takmičenja poraženi su samo od Cedevite i Crvene zvezde i to mnogo govori. Bostik je proglašen za igrača meseca što i ne čudi jer igra zaista odlično. U poslednjih pet utakmica u proseku postiže 25 poena i niko nema rešenja za njega. Zanimljivo je da je na put u Beograd krenuo i Jakov Vladović, ali realnije je očekivati da će se u ekipu vratiti tek u subotu u utakmici kupa.

Partizan je rešio da časti svoje navijače pa će ulaz na tribine dvorane Aleksandar Nikolić biti besplatan.

ABA LIGA - 15. KOLO

Četvrtak
17.00: (1,35) Partizan (16,00) Zadar (3,50)

Petak
17.00: MZT - Igokea
19.00:  Olimpija - Mega
21.00:  FMP - Mornar

Subota
17.00: Cedevita - Cibona

Ponedeljak
17.00: Budućnost - Crvena zvezda

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: MN Press)


tagovi

ABA ligaEvropaFK Partizansportsko klađenjeZadar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara