"Velimir Gašić"
"Velimir Gašić"

Gašić: Olimpija je institucija slovenačke košarke

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.02.13. | 14:03

Pomoćni trener Partizana mt:s istakao da će igra Zmajčeka dosta zavisiti od šuterskog raspoloženja najboljih u timu, ali i da se nada da će, uz pomoć navijača, puleni Duška Vujoševića uspeti da savladaju uvek neugodan sastav iz Ljubljane

 

Velimir GašićPomoćni trener Partizana Velimir Gašić poručio je da će crno-beli uz pomoć navijača pokušati da savladaju teškog protivnika Olimpiju u 22. kolu Jadranske lige.
"Ulazimo u završnicu ABA lige. Svaka ekipa ima svoju matematiku i aspiracije kada je u pitanju krajnji cilj. Na ovoj utakmici ljubitelje košarke očekuju uzbuđenja, dok ćemo mi strepeti do kraja kola", rekao je Gašić.

Izabrane vesti

On je dodao da je Olimpija promenila postavu ove sezone i da će biti težak protivnik.
"Olimpija je ove sezone vratila jedan trofej u svoje vitrine. Oni su u odnosu na početak sezone izmenili sastav, neki igrači su otišli, ali se klub stabilizovao i doveo nove igrače", rekao je on.

Gašić je istakao da je Olimpija "institucija slovenačke košarke".
"Sam koncept igre u velikoj meri zavisi od njihovog šuterskog raspoloženja. Dominantna figura su igrači na poziciji ’dvojke’ i ’trojke’, Olimpija igra vrlo dobru košarku, sa mnogo pikenrola i oni se ne predaju do samog kraja utakmice", objasnio je Gašić.

On je napomenuo da bi Olimpija bila među ekipama koje se bore za učešće na Fajnal foru "da nisu izgubili neke utakmice".
"Klub je stabilan i nemamo prostor za poraze, daćemo sve od sebe da postignemo zacrtane ciljeve, a podrška navijača biće nam od velikog značaja i očekujemo da uz njihovu podršku dođemo do pobede",
poručio je Gašić.

Pomoćni trener Partizana osvrnuo se na povredu Gordona.
"Povreda je malo ozbiljnija nego što je delovalo na početku. Još uvek ne može da isprati tempo treninga, ali biće u sastavu na ovoj utakmici", zaključio je on.

Utakmica Partizan - Olimpija igra se u subotu 23. februara od 20 sati u hali Pionir.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvropaJadranska ligaOlimpijaFK PartizanSlovenijaSrbijaVelimir Gašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara