"Gašić"
"Gašić"

Gašić: Pravi pristup doneo igru i rezultat

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.04.13. | 19:22

"Užice ima domaći teren koji ume da bude neprijatan ako se u meč ne uđe na pravi način. Mi nismo hteli da napravimo tu grešku", rekao je pomoćnik Duška Vujoševića

 

GašićPomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je posle današnje pobede nad užičkom Slobodom da su igrači na pravi način pristupili utakmici i kontrolisali igru od prvog do poslednjeg minuta.
"Užice ima domaći teren koji ume da bude neprijatan ako se u meč ne uđe na pravi način. Mi nismo hteli da napravimo tu grešku. Igrači su imali veoma kvalitetan pristup, uspeli smo da nametnemo igru i ritam koji nam odgovara. Kontrolisali smo rezultat i sve je na terenu išlo u našu korist", kazao je Gašić novinarima posle utakmice.

Izabrane vesti

On je danas vodio ekipu, drugi meč zaredom, zbog suspenzije glavnog trenera Partizana Duška Vujoševića, a crno-beli su u Užicu slavili sa 82:63 u četvrtom kolu Superlige.

Trener Slobode Vladimir Ðokić kazao je da je Partizan zasluženo pobedio i potvrdio šampionske ambicije.
"Partizan je bio dominantan, shvatio nas je veoma ozbiljno i to je njihov dodatni kvalitet. Moji igrači su možda sa malo više respekta ušli u utakmicu. Naše ambicije u ovoj ligi su da pružimo što jači otpor najboljim timovima, dok Partizan ima cilj da osvoji titulu i danas je zasluženo pobedio", rekao je Ðokić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK PartizanSrbijaVelimir Gašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara