"Gašić"
"Gašić"

Gašića brinu povrede: Bogdanović stisnuo zube

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.12.13. | 20:22

"Odigrao je nastavak utakmice zaista veoma kvalitetno", hvali Vujoševićev pomoćnik

GašićPrvi asistent Duška Vujoševića, koji se još nalazi u bolnici zbog problema sa bubrezima, Velimir Gašić ne krije zadovoljstvo posle tesne pobede nad Igokeom, koja pretenduje na završni turnir Jadranske lige.
“Pritisnuta svim problemima koji nas prate i raznoraznim pehovima, malerima, posle utakmice u Zagrebu, kada smo doživeli poraz, ekipa je odlično odreagovala i pokazala da ima jednu veliku dozu mentalne čvrstine, jedan dobar karakter. To se manifestuje kroz niz nekih detalja na utakmici i kroz igrače koji su i na samom meču imali određenih problema, kada su u pitanju povrede, pre svega mislim na Bogdanovića koji je stisnuo zube i odigrao nastavak utakmice zaista veoma kvalitetno. Naravno i svi ostali igrači zavređuju maksimalne čestitke na borbenosti, na svemu onome što su prikazali tokom ovih 45 minuta utakmice”, rekao je Gašić.

Vujoševićev pomoćnik dodaje da je presudila borbenost i odnos skokova (41-19).
“Mislim da smo, osim možda prvog perioda kada smo primili 30 poena, ostali deo utakmice, tri četvrtine i produžetak odigrali odbranu na jednom dosta kvalitetnom nivou i da je to, uz skokove naravno, u dobroj meri i odlučilo pobednika. Dobro je poznato da mi u nastavku sezone, praktično u naredna tri i po meseca, ulazimo u ritam dve utakmice nedeljno, i sigurno da će trebati mnogo energije, snage i koncentracije pre svega da se sve obaveze koje imamo kao tim, kao klub, na najbolji mogući način odrade do kraja”, poručio je Gašić.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

ABA ligaBogdan BogdanovićFK PartizanVelimir Gašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara