"Mirnes Šišić dok je igrao za Zvezdu"
"Mirnes Šišić dok je igrao za Zvezdu"

Gatuzo optužio bivšeg igrača Zvezde da je špijun i zapretio mu otkazom, ovaj uzvratio: Đenaro, dobićeš batine!

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.11.14. | 18:52

Slovenac traži izvinjenje italijanskog trenera, inače...

Mirnes Šišić dok je igrao za Zvezdu

Ime Mirnesa Šišića navijačima Crvene zvezde ostalo je u veoma lošem sećanju, pošto je jedan od fudbalera iz plejade onih koji su dobili ogroman novac, a nisu pružili praktično ništa što bi opravdalo enormno visoku platu. Danas ovaj 33-godišnjak igra za OFI sa Krita, koji trenira čuveni Đenaro Gatuzo

Izabrane vesti

I upravo su bivši fudbaler crveno-belih i popularni Rino deo bizarne priče, oko koje se prethodnih dana podigla ogromna prašina. U pitanju je poslednja utakmica OFI-ja pre reprezentativne pauze, koju je izgubio od Ksantija kao gost rezultatom 1:2. Naime, prema pisanju slovenačkih medija, Gatuzo je optužio Šišića da je špijun ljutog rivala, kao i da je bivši reprezentativac Slovenije treneru Ksantija, čivenom Razvanu Lučeskuu otkrio poverljive informacije iz svlačionice koje se tiču same taktike!?

Gatuzo je Šišića, koji je u igru na tom meču ušao u 68. minutu, okrivio za poraz i zapretio mu da će mu dati otkaz! Šišić je bio izuzetno besan posle niza žestokih optužbi na njegov račun, a kako je sam otkrio, umalo je izbila velika tuča.
"Taj čovek vidi duhove", rekao je Šišić, a zatim nastavio, "Posle utakmice mi je iz čistog mira prišao i počeo da me optužuje da sam odao strogo poverljive informacije iz svlačionice. Takva sr.nja ne mogu da trpim! Jedva sam se suzdržao. Mogao je da kaže da sam slab igrač, kreten, loš glumac, kako god... Ali da me optuži za tako nešto, to definitivno nije smeo! Ako ne budem dobio izvinjenje, biće batina!", dodao je slovenački fudbaler. 

Grčki mediji dodaju da je samo pitanje vremena kada će se klub završiti saradnju sa Šišićem. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaĐenaro GatuzoEvropaGrčkaKiparmeđunarodni fudbalMirnes Šišić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara