""
""

Gazda Sampdorije ne može bez euforije: Rekao sam Baloteliju da dođe kod nas!

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.16. | 22:14

Golgeter Milana je neko koga bi Masimo Ferero, uprkos svim kontroverzama, rado video u svom timu

Kada god se pojavi u janvosti temperamentni gazda Sampdorije Masimo Ferero teži ka senzacionalizmu. Kao čovek bez dlake na jeziku, filmski producent i glumac, i ovoga puta je odgovrao na raznorazna pitanja predstavnika medija, a jedno od njih se ponovo ticalo Antonija Kasana i Marija Balotelija, igrača neverovatnog fudbalskog umeća, ali i nestašnog temperamenta.

Izabrane vesti

Dok je Kasano igrač sa kojim u Sampdoriji nikako nisu uspevali da izađu na kraj, Baloteli je neko koga bi Ferero, uprkos svim kontroverzama, rado video u svom timu. Uostalom, Sampdorija je napadača Milana zvala i u prethodna dva prelazna roka da dođe u Đenovu.
"Kasano je vrunski talenat, ali ga ne vidim u ovom Sampdorijinom projektu. On je dobio šansu, a sada je ta mogućnost istekla. Baloteli? Ja njega volim. Baloteli je najveći neprijatelj Baloteliju, kao što je Kasano neprijatelj kasanu. Oni su fenomenalni igrači. Rekao sam Mariju da dođe u Sampdoriju, on je veliki talenat", rekao je Ferero.

Sampdorija je prošlu sezonu završila na 15. poziciji Serije A, ali će ove sezone učiniti sve da bude u gornjem delu tabele, gde joj po renomeu kluba i pripada mesto.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ASampdorijaMasimo FereroMario BaloteliItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara