""
""

Gde ćeš lepšu čestitku za rođendan nego da ta nahvali Nemanja Vidić...

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.04.17. | 17:28

"Veliko zadovoljstvo je kada čujete da takva legenda kao što je Nemanja Vidić tako lepo priča o vama. Toplo mi je oko srca kada to čujem"

Od odlaska čuvenog tandema Vidić - Ferdinand u Mančester Junajtedu ne mogu da skrpe pristojan štoperski tandem. Mnogo su lutali tražeći komandanta odbrane, a onda im ga je Žoze Murinjo našao u Viljarealu.

Izabrane vesti

Prvo pojačanje Portugalca na Old Trafordu je bio Erik Baji koji je u Primeri izgradio fudbalsko ime, a onda za 38.000.000 evra sleteo na Teatar snova. Odmah po dolasku u Mančester, štoper iz Obale Slonovače se pokazao kao pun pogodak i da nije bilo povrede i odlaska na Afrički kup nacija, Junajtedova odbrana bi bila mnogo sigurnija ove sezone.

Baji se promovisao kao komandant poslednje linije, a mnoge je podsetio na igre Nemanje Vidića. Čak je i legendarni Srbin nahvalio talentovanog Afrikanca i pomenuo ga kao dostojnog naslednika. Junajtedov defanzivac je danas proslavio 23. rođendan, a Vidićeve reči su bile jedna od najlepših čestitki koje je mogao da dobije.
„Veliko zadovoljstvo je kada čujete da takva legenda kao što je Nemanja Vidić tako lepo priča o vama. Toplo mi je oko srca kada to čujem. To je veliki podstrek da nastavim da radim i napredujem. Kao što Vidić reče, mlad sam, u velikom sam klubu, moram da nastavim da radim naporno i da se poboljšam. Još puno toga imam da naučim“, skromno je rekao momak iz Obale Slonovače dok je na gledao snimak Vidićevih pohvala na njegov račun. 


tagovi

EngleskaErik BajiEvropaNemanja VidićPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara