""
""

Gde da pratite EURO U21?

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.06.17. | 11:31

Naravno, na MOZZART Sportu, i na TV Arena Sport

Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije počinje danas utakmicom između aktuelnih šampiona Šveđana i Engleza, dok naša reprezentacija izlazi na teren sutra u 18.00 u Bidgošću, a rival je superjaka Portugalija.

Izabrane vesti

Srbija šampion Evrope, kvota 30!

S obzirom na to koliko je ova generacija obradovala naciju prethodnih godina, interesovanje javnosti veliko, a najnovije informacije direktno iz Poljske moći ćete da pratite ekskluzivno na portalu mozzartsport.com.

Naš Strahinja Klisarić od danas popodne biće na licu mesta s reprezentacijom Srbije, u Bidgošću, pa možete očekivati najsvežije vesti prvo na MOZZART Sportu, reportaže, ekskluzivne intervjue, fotografije...

Za ovo takmičenje pripremila se i TV Arena Sport, nosilac ekskluzivnih prava prenosa Evropskog prvenstva, koja na licu mesta ima novinare Ivana Radulovića i Gorana Svilara. Sve mečeve iz Poljske moći ćete, dakle, da gledate u direktnom prenosu na Areni, a ova TV stanica pripremaće svakodnevno reportaže s lica mesta koje će se emitovati pre prve utakmice (17.00 kad igra Srbija u 18.00, 17.30 kad ne igra Srbija), kao i u periodu između dve takmičarske utakmice svakog dana (mečevi počinju u 18.00 i 20.45), dakle u 20.00.

Užicajte uz Orliće, MOZZART Sport i TV Arena Sport.


tagovi

EvropaMlada reprezentacijapoljska 2017reprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara