"navijači čekaju epilog"
"navijači čekaju epilog"

Generalka na Folksvagen areni: Rodrigez u Milanu, Gustavo u Interu, idu i Benaljo, Vijeirinja, Blažčikovski...

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.06.17. | 12:58

Stižu Dimata i Vilijam...

navijači čekaju epilogOpstanak je izbore u dvomeču sa Ajntrahtom iz Braunšvajga, ali sama činjenica je Volfzburg uopšte strepio za goli bundesligaški život bila je jasan signal upravi da se zamisli. Nema apsolutno nikakve dileme - Vukovima je potreban potpun remont.

Prvi potezi su već povučeni. Prema navodima Bilda,  klub će najviše zaraditi na dvojici iskusnih igrača koji su već dugo na skeneru bogatijih evropskih klubova. Uostalom, čini se da su se Rikardo Rodrigez i Luiz Gustavo već pomalo zasitili Folksvagen areni, pa su obojica digli ruke za odlazak. Rodrigez će navodno za 20.000.000 evra u Milan, Luiz Gustavo  za 15.000.000 u tabor gradskog rivala Inter. Navodno su svi detalji već utanačeni.

Izabrane vesti

Neće to biti jedini odlasci. Dijego Benaljo će u Bazel, Vierinja je bio na pragu PAOK-a, mada će posao možda pokvariti to što je solunski na kraju ostao bez plasmana u Ligu šampiona, dok seprekaljeni as Jakub Blažčikovski vraća u Poljsku i potpisuje za Vislu iz Krakova.

Naravno, misli se i o zamenama, a prema Bildovim navodima već su kaparisane prve novajlije. Iz Ostendea, najprijatnijeg iznenađenja sezone u Pro ligi, za 10.000.000 stiže 19-godišnji vezista Landri Dimata, mladi reprezentativac poreklom iz Konga. Iz brazilskog Porto Alegrea i desni bek Vilijan, koji će Vukove koštati oko 5.000.000 evra.

Biće ih još...

(FOTO: Acttion Images)


tagovi

BazelDijego BenaljoEvropaGrčkaInterItalijaJakub BlažčikovskiLuiz GustavoMilanNemackaPAOKPoljskaRikardo RodrigezSerija AŠvajcarska 1VijeirinjaVisla KrakovVolfzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara