Generlni menadžer Spartaka iz Trnave: Ovo je najbolji način da Jirka napreduje

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.09.18. | 21:36

„Klub je omogućio Eriku da bude podvrgnut medicinskim pregledima. On će sigurno do zime nositi dres našeg tima“, kaže Pavel Hoftič

Zvanična potvrda je stigla i iz Trnave. Generalni direktor Spartaka Pavel Hoftič rekao je da je klub dozvolio Eriku Jirki da bude podvrgnut medicinskim pregledima u Beogradu, kao i da je to što će do januara ostati najmanje do januara u klubu najbolja stvar za mladog igrača.

Izabrane vesti

Jirka se po povratku u slovačku pridružio mladoj reprezentaciji svoje zemlje.
"Klub je omogućio Eriku da bude podvrgnut medicinskim pregledima. Trenutno s našim advokatima utvrđujemo konačne detalje. On će sigurno do zime nositi dres našeg tima. Oba kluba, uključujući i agenciju koja predstavlja igrača složila su se da je to najbolji način da Jirka dalje napreduje", rekao je Pavel Hoftič.

Jirka ima 20 godina, a na velikoj sceni se pokazao upravo u mečevima protiv Crvene zvezde. Mladi fudbaler se danas obavezao na četvorogodišnju saradnju, a srpski šampion će na ime obeštećenja slovačkom klubu uplatiti 750.000 evra, uz 20 procenata od naredne prodaje, s tim što ti procenti mogu biti otkupljeni za 250.000 evra.

Foto: MN Press


tagovi

Erik Jirka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara