Dejan Georgijević i Marko Jovanović
Dejan Georgijević i Marko Jovanović

Georgijević posle prvenca: Očekujem golove, biće prilike da igram sa Nikolićem i Rikardom

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.03.19. | 10:37

„Mnogo je važnih mečeva pred nama“, ističe napadač Partizana

Jedan gol, makar bio i na trening meču između dva crno-bela tima, bio je dovoljan da popravi raspoloženje Dejanu Georgijeviću. Partizanov novajlija je u subotnjoj proveri u Sportskom centru „Zemunelo“ probio led od dolaska iz mađarskog Ferencvaroša, uveren da bi taj detalj trebalo da predstavlja samo početak njegovog niza za crno-bele.
„Za špiceve je najbitnije da postižu golove. Ne samo da nam donosi samopouzdanje, već se od nas i očekuje. Lepo je poentirati, ali ono još slađe očekujem u prvenstvu, verujem u sebe i očekujem pogotke“, rekao je Georgijević.

Prvu priliku da reči pretoči u delo, da obraduje Grobare, imaće 31. marta na gostovanju Napretku u Kruševcu, dve i po sedmice posle trijumfa Parnog valjka na istom mestu, u četvrtfinalu Kupa Srbije.
„Pobedu od 4:0 bi trebalo da izbacimo iz glave, igra se novih 90 minuta, kreće se od nule. Nije lako gostovanje pod Bagdalom, ali ne mislim da će biti teže zbog prethodne utakmice. Ako uđemo kako znamo, verujem u pobedu“.

Izabrane vesti

Pomenuti susret sa Čarapanima, između ostalog, obeležio je Danilo Pantić, lepoticom iz slobodnog udarca.
„Pričali smo o tome i o proslavi gola. Majstorija! Ima Dača strašan slobodnjak, može to da ponovi, jer se sećam kako je pogađao ranije. Sa kontra strane prete Bambi Tošić, Zakarić… Odlične izvođače prekida imamo“.

Dejan Georgijević je jedini od zimskih novajlija koji je makar dobio priliku da igra utakmice u 2019. Musa Ndžai i Radivoj Bosić još nisu, dok je pozajmljeni napadač Ferencvaroša na terenu ukupno proveo 30 minuta na mečevima sa niškim Radničkim i Voždovcem, ali se nada boljem tretmanu.
Ima još mnogo važnih mečeva ispred nas. Svakako vidim šansu za veću minutažu, ali naravno ne na uštrb tima. Ima igrača koji su duže od mene, poput Rikarda i Nikolića, ali na to ne gledam kao na klasičnu konkurenciju, već na timski duh i motivaciju da budem bolji. Radimo zajedno, podržavamo se, a svima nam je cilj da igramo što bolje. Biće prilika da igramo i u tandemu“, napomenuo je 25-godišnji napadač.

FOTO: Star sport


tagovi

FK PartizanDejan Georgijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara