""
""

Georgijević: Ubeđen sam - pobeđujemo

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.11.17. | 14:58

“Imaće publika šta da vidi”, kaže trener Voždovca Ilija Stolica

Dva gostovanja - nula bodova. Poraz od Čukaričkog posle preokreta (1:2), pa u Surdulici 0:1 zbog čega je došlo do međusobnih optužbi funkcionera, nameću fudbalerima Voždovca obavezu da posle reprezentativne pauze uzmu tri boda i sačuvaju peto mesto na tabeli Superlige.

Na krov tržnog centra u Zaplanjskoj ulici dolazi OFK Bačka (subota, 17.00), koja u gostima nikog nije pobedila još od maja ove godine. Reklo bi se - zicer, ali Zmajevi su oprezni.
Očekuje nas kvalitetan protivnik. Na osnovu igara koje pruža, zaslužuje mnogo bolji plasman. Analizirali smo Bačku, igra sličan fudbal nama, želi da dominira, pritiska visoko rivala. Siguran sam da će biti kvalitetna utakmica i da će publika imati šta da vidi”, kaže Ilija Stolica.

Izabrane vesti

MOZZART kvote Voždovac - OFK Bačka 1 (1,40), X (4,10), 2 (8,00)

Trener Voždovca je napomenuop da je ekipa dobro radila tokom predaha.
Imali smo vremena, kako da se pripremimo, tako i da se oporavimo od stvari koje su se dešavale pre pauze. To smo uradili na najbolji mogući način. Raspoloženje i atmosfera je na odličnom nivou, nestrpljivo čekamo meč”, dodao je Stolica.

Najbolji strelac tima, Dejan Georgijević, nada se da bi mogao da ponovo zaređa sa golovima. ogotovo što je progalšen za igrača meseca oktobra zzbog dva het-trika.
Dobro nam je došla pauza, kako bismo se što bolje spremili za utakmicu koja dolazi posle dva poraza, a na šta dosad nismo navikli. Ubeđen sam da ćemo se dobro spremiti i da ćemo uzeti tri nova boda koja će nam biti značajna, kako bismo se vratili na pobedničku stazu. Bačka je dobra ekipa, ne smemo se opustiti”, rekao je Georgijević.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Dejan GeorgijevićIlija StolicaSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara