"German Denis slavi gol protiv Intera"
"German Denis slavi gol protiv Intera"

German Denis – istinska napast za Inter (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.10.13. | 22:32

Argentinac još jednom bio nerešiva enigma za Neroazure, koji će morati da sačekaju na prvu pobedu u Bergamu posle 2008. godine – 1:1

German Denis slavi gol protiv InteraDžaba igre iznad očekivanja većine, Inter jednostavno ne ume protiv Atalante. Još manje protiv argentinskog veterana Germana Gustava Denisa, kojeg Neroazuri, kao i toliko puta u prošloj sezoni, ni u prvom meču 10. kola Serije A nisu mogli ni lasom da uhvate. Na kraju 1:1 (1:1) što znači da klub iz Milana ni posle pet godina posta nije uspeo da pokori Bergamo.

Da im neće biti lako videlo se već posle osam minuta igre kada je Mikele Kanini tukao glavom, ali je Fredi Guarin loptu izbio na samoj gol liniji.

Izabrane vesti

Situacija se, ipak, drastično popravila već u 16. minutu. Riki Alvarez je bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru domaćeg tima i pogodio za vođstvo gostiju. Činilo se da bi gosti iz Milana konačno mogli da se podsete kako izgleda dobiti derbi Lombardije na strani.

Međutim, jedan čovek je rekao ne. German Denis je u 25. minutu poleteo u vazduh i neodbranjivo šutirao iza leđa Samira Handanovića.

Peti gol 32-godišnjeg Argentinca na poslednjih šest utakmica. Šesti na tri meča sa Interom u ovoj i protekloj sezoni. Prošle takmičarske godine bio je najveći krivac za dva poraza Intera.

A podsetimo, baš pre prošlosezonskog okršaja u Bergamu, Inter je nanizao sedam uzastopnih pobeda, među njima i one protiv Juventusa, Milana, Fjorentine... Posle je sve otišlo bestraga.



SERIJA A – 10. kolo:

Atalanta – Inter 1:1 (1:1)
/Denis 25 – Alvarez 16/

Sreda:
20.45: Kaljari – Bolonja
20.45: Fjorentina – Napoli
20.45: Đenova – Parma
20.45: Verona – Sampdorija
20.45: Juventus – Katanija
20.45: Livorno – Torino
20.45: Milan – Lacio
20.45: Sasuolo – Udineze

Četvrtak:
20.45: Roma - Kjevo

(FOTO: Action Images)


tagovi

AtalantaEvropaGerman DenisInterItalijaRiki AlvarezSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara