GG je najrealniji

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.07.18. | 10:24

Ni jedni ni drugi nemaju kvalitetnu odbranu

Hteli mi to da priznamo ili ne, Kinezi postaju sve značajniji na fudbalskoj mapi. Naravno, ne toliko zbog kvaliteta tamošnjeg fudbala i igrača, već zbog toga što unosnim ugovorima privlače velike zvezde. Neko će reći da uglavnom se na takav potez odlučuju igrači na zalasku karijere, ali u poslednje vreme to nije slučaj. Čak i oni u najboljim godinama dođu u iskušenje da zabatale ozbiljan fudbal zarad velike love.

E sad, druga kineska liga nije toliko puna velikih imena kao prva, ali i tu ima zanimljivih glava. No, to sve ne bi trebalo da bude važno prilikom sastavljanja tiketa. U nedelju se u okviru 14. kola sastaju Lijaoning i Žeđang Jiteng, pa imajte na umu sledeće infomracije...

Izabrane vesti

I jedni i drugi su na približnim mestima na tabeli, ali forma svakako ide u prilog gostima. Žeđang je u seriji od tri pobede, dok domaći imaju tek jedan trijumf na pet proteklih mečeva. Stoga je jasno da vredi probati sa gostima, iako bukmejkeri favorizuju domaće, pošto Žeđang ne blista na strani.

Ako biste da izbegnete konačan ishod, probajte sa golovima. Na poslednja dva susreta ovih timova palo je ukupno sedam pogodaka, no pitanje je mogu li ti mečevi da posluže kao validan reper jer su igrani pre četiri godine. Međutim, pošto ni jedni ni drugi ne mogu da se pohvale bogzna kakvim odbranama, po gol na obe strane ne bi bio iznenađenje. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 13:30 4763 KIN 2 Liaoning FC - Zhejiang Y. tgg gg 1,75
Ukupna kvota1,75

KINA 2 - 14. KOLO:


NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Kina 2Kina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara