Giresun treći put smenio trenera, Afjet sa novim šefom

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.02.19. | 08:15

"Denizli se pogotkom u sudijskoj nadoknadi provukao u prošlom kolu. Iako je lider, biće mu teško protiv rivala koji je vezao tri pobede", rekao je Slavko Perović

Idemo u Tursku!

Možda drugoligaški fudbal u ovoj zemlji na prvi pogled nije previše interesantan i atraktivan, ali kada pored sebe imate čoveka koji je dobro upućen u materiju, i te kako može da se isplati ukoliko poneki meč i ove lige stavite na tiket.

Izabrane vesti

Slavko Perović, nekadašnji napadač Crvene zvezde, Napretka i Rada, poseduje bogato iskustvo kada je reč o turskom fudbalu i treba ga pažljivo slušati.
"Giresun je uručio otkaz trećem treneru ove sezone. Još nije poznato ko će da preuzme klub za meč protiv Umranija, koje dobro gura u Kupu i prvenstvu, ali bi mogao da zakaže zbog umora", rekao je napadač Istanbula za TIP Novosti i nastavio:
"Denizli se pogotkom u sudijskoj nadoknadi provukao u prošlom kolu. Iako je lider, biće mu teško protiv rivala koji je vezao tri pobede. Afjet će pokušati da izbori opstanak sa novim trenerom koga već na debiju čeka težak posao protiv mnogo boljeg Bolua."

A evo i Perovićevih tipova: 

Adana – Altaj 1X

Balikesir – Elazig GG

Bolu – Afjet 1,0-2

Istanbul – Adana Demir –

Denizli – Altinordu X2

Gacijantep – Hataj X

GIRESUN – UMRANIJE 1X

TURSKA 2 - 21. KOLO:

Nedelja

Ponedeljak

17.00: Gacijantep - Hataj
17.00: Giresun - Umranije

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama


tagovi

Turska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara