"Dušan Tadić"
"Dušan Tadić"

Glavni kreativac otvaranja Premijer lige - Dušan Tadić (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.08.15. | 10:14

Srpski vezista zajedno sa Džondžom Šelvijem i Marko Albrajtonom kreirao najviše prilika svojim napadačima u prvom kolu engleskog prvenstva

Dušan Tadić

Srpski reprezentativac Dušan Tadić i ove sezone će biti glavni kreator igre Sautemptona, zbog čega ga je uostalom Ronald Kuman pre nešto više od godinu dana i doveo na Sent Meris. Tadić je prošle sezone bio najbolji asistent tima sa sedam "spakovanih" golova, a ove sezone bi mogao i da premaši taj učinak.

Izabrane vesti

Srpski vezista je u prvom kolu Premijer lige zajedno sa Džondžom Šelvijem iz Sautemptona i Markom Albrajtonom iz Lestera kreirao najviše prilika svojim napdačima - ukupno šest.

Iza nijih trojice se nalaze prvoklasni kreatori igre Santi Kazora i Adam Džonson sa po pet napravljenih prilika za svoj tim.

Tadić je stvorio šest prilika za svoj tim u protiv Njukasla i zvanično zabeležio jednu asistenciju, kada je sjajno pronašao Šejna Longa za izjednačujući pogodak na Sent Džejms parku.

U ovom trenutku, prvi asistent lige je pomenuti Mark Albrajton koji je namestio dva od ukupno četiri pogodaka Lestera u prvom kolu protiv Sanderlenda.

(FOTO: Action images)


tagovi

SautemptonPremijer ligaMark AlbrajtonEvropaEngleskaDžondžo ŠelviDušan Tadić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara