Gojko Kačar je višak

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.12.18. | 11:25

Srpski vezista opet menja sredinu

Pola godine po dolasku u Anortozis, srpski vezista Gojko Kačar je višak u kiparskom klubu.

Lokalni mediji pišu da je Kačar jedan od igrača na koje Anortozis ne računa u drugom delu sezone. Tačnije, nada se da će ga se rešiti i da će postići sporazum o raskidu saradnje.

Izabrane vesti

Kiprani nisu zadovoljni Kačarevim učinkom od letošnjeg transfera iz Augzburga. Došao je kao veliko pojačanje, ima jedan od najjačih ugovora u timu, ali na terenu nije doneo prevagu. Upisao je samo šest mečeva u prvenstvu, nije postigao nijedan gol i imao je problema sa povredama. Opšti utisak je da nije zadovoljio i uprava kluba će u narednim danima obaviti razgovor sa njim o prekidu saradnje. Što neće biti lak posao s obzirom na visok ugovor srpskog veziste... U Anortozisu se nadaju da će pronaći zajednički jezik sa Srbinom i da će on u januaru kao slobodan igrač napustiti klub.

Kačar ima 31 godinu i pre Anortozisa je igrao za Vojvodinu, Hertu, Hamburger, japansku Osaku i Augzburg. Često se pominjao i njegov povratak u srpski fudbal. Želeli su ga ranije Crvena zvezda i Partizan, pominjao se povratak u Vojvodinu, ali on nije želeo da se vraća u Srbiju. Možda je naredni januar momenat za to...

(FOTO: Star sport)


tagovi

Gojko Kačar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara