""
""

Golčina Stankovića, lob Lazovića i mnogo dobre volje… Asovi igrali, humanost pobedila! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.05.16. | 22:05

Oko 7.000 ljudi se okupilo se u Humskoj kako bi uživalo u čarolijama fudbalskih majstora i kupovinom karte pomogli izgradnju onkološko odeljenja na Klinici u Nišu za decu obolelu od raka

Humanost na delu u Humskoj 1. Mnogobrojni asovi su se okupili pod vođstvom Radomira Antića i bore Milutinovića kako bi odigrali humantirani meč i pomogli izgradnju onkološko odeljenje na Klinici u Nišu za decu obolelu od raka. Na stadionu se našlo oko 7.000 gledalaca koji su kupovinom karata podržali ovu akciju.

Izabrane vesti

Rezultat ovakvih utakmica nije mnogo važan, a prisutni su mogli da uživaju u nekim od poteza oba tima, između ostalog i u prelepom golu Dejana Stankovića koji je pokazao da i dalje ima snažnu desnicu ili lepom lobu Danka Lazovića.

Antićevci za koje su između ostalog igrali Stanković, Žigić, Lazović, Kačar, Janković imali su više snage i to im je večeras dosta pomoglo, dok su Borini na čelu sa Predragom Mijatovićem ipak malo više zaboravili kako izgledaju napori pa su se vršile hokejaške izmene, a bilo je i pauza u toku utakmice. Rezultat na kraju meča bio je 5:4 u korist ekipe Radomira Antića.

Publika je sa zadovoljstvom pozdravljala sve učesnike meča, a u pauzama slalala poruke na "1150". Bilo je i nekoliko zanimljivih momenata poput zviždanja sudiji nakon podignute zastavice zbog ofsajda, okršaja Lazovića i Saše Ilića na sredini terena, žutog kartona za Stankovića zbog prigovora, penala koji je ralizovao Čakar ili razmene dresova. Čak je i golman Bajković pokazao nekoliko svojih driblinga.

Na terenu su se pored fudbalera našli i glumac Laza Ristovski kao i voditelj Zoran Kesić. Jedna od najvećih zvezda na terenu bila je Jovana Leposavić. Devojčica koja je pobedila kancer i vratila se fudbalu. U igri je bio i Jovan Simić koji je idejni kreator celog događaja.

U istoriji stadiona u Humskoj bilo je sigurno rezultatski daleko važnijih utakmica, ali kao što je i pred meč najavljeno teško da je bilo generalno važnijeg meča, jer se ovde se radilo o životima mladih ljudi.

Sada i ubuduće…

Za tim Radomira Antića igrali:

Boban Bajković, Željko Brkić, Đorđe Pantić, Špira Grujić, Nikola Lazetić, Boban Dmitrović, Gordan Petrić, Marjan Marković, Slavoljub Đorđević, Stepanov Milan, Sabo Zoltan, Darko Ljubojević, Dejan Stanković (c), Boško Janković, Ognjen Koroman, Nenad Kovačević, Gojko Kačar, Leo Lerinc, Luka Milunović, Danko Lazović, Nikola Žigić, Milan Jovanović, Perica Ognjenović, Puača Petar, Mihajlo Pjanović, Jovana Leposavić, Zoran Kesić.

Za tim Bore Milutinovića igrali:

Dejan Radić, Ivica Kralj, Živko Živković, Milivoje Ćirković, Uroš Račić, Mirko Poledica, Ljubiša Dunđerski, Niša Saveljić, Miloš Stojanović, Milan Smiljanić, Goran Bogdanović, Damir Čakar, Darko Tešović, Jovan Stanković, Dragan Mladenović, Goran Stevanović, Branko Brnović, Miodrag Pantelić, Marko Pavlovski , Saša Ilić, Predrag Mijatović (c), Milan Purović, Andrija Delibašić, Mateja Kežman, Igor Glušević, Saša Drakulić, Lazar Ristovski, Dejan Ćirjaković, Jovan Simić. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran KesićSaša Ilićreprezentativni fudbalRadomir AntićPredrag MijatovićNiša SaveljićNenad KovačevićMilan PurovićMilan JovanovićMateja KežmanIvica KraljGojko KačarDejan StankovićDanko LazovićDamir ČakarBoško JankovićBora MilutinovićBoban Bajkovićasovi za decuAndrija Delibašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara