""
""

Golman Monpeljea dva puta častio Marselj: Evropa je ponovo blizu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.04.14. | 22:31

Dve neverovatne greške koštale bivšeg šampiona jednog boda...

Izgleda da je trijumf nad ekipom Ajačija prethodnog vikenda urodio plodom, jer se Marselj konačno vratio na pobednički kolosek - fudbaleri Olimpika upisali su i drugi vezani trijumf, pošto su u duelu sa bivšim šampionom, Monpeljeom slavili sa 3:2, posle pogotka Dimitrija Pajeta u poslednjem minutu susreta. 

Posle gotovo celog poluvremena izjednačene igre, Valbuena je posle vrlo čudnog udarca potpuno neočekivano doveo Marselj u vođstvo, a gol potpuno ide na dušu golmana Žurdena, koji loše procenio let lopte. Ipak, svega tri minuta u drugom delu igre bilo je potrebno domaćinu da se vrati u igru, a strelac je bio Kabelja.

Izabrane vesti

Ipak, posle samo desetak minuta na scenu je stupio najbolji strelac Marselja, Andre-Pjer Žinjak, koji je vrlo efektnim udarcem matirao protivničkog golmana i vratio vođstvo svom timu.

Domaćin je pokušavao na sve načine da dođe do gola, napadi su se ređali iz minuta u minut, a ofanziva se na kraju isplatila. Sanson je bio najviši u skoku posle kornera sa leve strane, Mandanda je pokušao da odbije loptu rukom, ali je bio kraći za dlaku...

Taman kada su mnogi pomislili da će se utakmica završiti bez pobednika, potpuno niotkuda pojavio se Dimitri Pajet, koji je odlično nadriblao loptu na ivicu šesnaesterca i uputio udarac, lopta se odbila od noge jednog defanzivca Monpeljea, a još jedna očajna procena Žurdena koštala je ekipu jednog boda...

LIGA 1 - 33. KOLO:

Petak:

Monpelje – Marselj 2:3 (0:1)
/Kabelja 48, Sanson 79 – Valbuena 42, Žinjak 58, Pajet 89/

Subota:

17.00 Lil – Valensijan
20.00 Ajačio – Bordo
20.00 Evijan – Bastija
20.00 Nica – Lorijan
20.00 Ren – Monako
20.00 Sošo – Tuluz

Nedelja:

14.00 Nant – Gengamp
17.00 Rems – Sent Etjen
21.00 Lion - PSŽ

 

(FOTO: Action Images)


tagovi

MarseljMonpeljeMatje ValbuenaLiga 1FrancuskaEvropaAndre-Pjer Žinjak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara