"Jedan od duela sa meča"
"Jedan od duela sa meča"

Golmani pucali penale, Kasilja nadigrao Donarumu: Real bolji od Mihinog Milana (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.07.15. | 15:59

Viđeno je čak 20 izmena na meču

Jedan od duela sa mečaČudan meč viđen je u Šangaju u okviru poslednjeg meča Kupa internacionalnih šampiona koji će Real Madrid i Milan odigrati ovog leta. Duel je završen bez golova, a utisak je da se igrači oba tima nisu baš pretrgli da tu nešto promene. Na kraju su odlučivali penali u kojima se bolje snašao Kraljevski klub i trijumfovao sa 11:9, a odsudni detalj je bio promašaj golmana Milana Đanluiđija Donarume.

Delovalo je na početku da je Milan ušao oštrije u utakmicu i da četa Siniše Mihajlovića želi da porazi Kraljevski klub, ali tu početnu agresivnost nisu iskoristili, a meč je potom ušao u mirniji tok. Real je bio taj ko je kontrolisao kretanje lopte, Milan pravio opasnije akcije.

Izabrane vesti

Jedna od takvih je i pokušaj Karlosa Bake, ali je Kiko Kasilja fantastično reagovao u toku drugog poluvremena, a onda i u samoj završnici posle greške Serhija Ramosa kada je Baka izašao sam ispred golmana Kraljevića ali ga je Kasilja opet zaustavio.

To se ispostavilo kao ključno za ovaj duel i činjenicu da se mreže nisu tresle. Ako već nije bilo golova onda je bilo izmena. I to po 10 sa obe strane tak oda su stratezi imali priliku da isprobaju sve varijante.

Na kraju su odlučivali penali gde bolje snašao Real Madrid. Bila je to dugačka penal serija, a kao presudan promašaj pokazao se onaj Đanluiđija Donarume u desetoj seriji.

Ovo je poslednji meč obe ekipe kada je u pitanju Internacionalni kup šampiona, a predstoje im drugi turniri tokom kojih će brusiti formu za početak prvenstava.

(FOTO: Action images)


tagovi

Real MadridMilanKinaKiko KasiljaKarlos BakaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara