""
""

Golova bez: Čekajući revanš i da se Gereru ukine suspenzija

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.11.17. | 08:59

Novi Zeland i Peru na početnim tačkama posle prvog meča baraža za plasman na Mundijal

Malo kvalitetnog fudbala i mirne mreže, pa će putnika na Mundijal odlučiti revanš u Limi, pošto u prvom duelu interkontinentalnog baraža za plasman na Prvenstvo sveta, između Novog Zelanda i Perua nije bilo golova - 0:0.

Na krcatom stadion u Velingtonu publiku je do stanja ekstaze mogao da dovede Rajan Tomas. I to dva minuta pre kraja, međutim, posle izgubljene lopte gostiju, vezista Cvolea uspeo je da uzdrma samo prečku.

Izabrane vesti

Bila je to najbolja šansa na utakmici očekivanog slabog tempa, mada su i Peruanci imali dve prilike. Prvu već u sedmom minutu, kad je golman Stefan Marinović morao da trči unazad ne bi li sa gol-linije pokupio loptu koji je pored dvojice čuvara uputio Džeferson Farfan, a drugu sredinom nastavka kad je udarac glavom Alda Karoza prebacio u korner.

Revanš je 16. novembra u Limi, s tim da se domaćini nadaju da će im Sud za sportsku arbitražu u Lozani dotad ukinuti suspenziju Paola Gerera, optuženog za doping u kvalifikacijama. I da će se s njim u ekipi plasirati na prvi Mundijal posle 32 godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

baraž za spJužna Amerikameđunarodni fudbalNovi ZelandPerureprezentacija Peruareprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara