Golovi kao poručeni

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.07.18. | 14:44

Vintertur i Arau ne mogu da se pohvale kvalitetnim odbranama

Danas igraju i Švajcarci!

Znamo, nije atraktivno kao lige petice, ali može da posluži pri sastavljanju tiketa, tek da se malo "udeblja" ukupna kvota. A i realno gledano nije toliko loše kako je bilo proteklih meseci. Krenule su kvalifikacije za evropska takmičenja, polako su počele i nove sezone u pojedinim ligama, još malo će i lige petice... Mada, "mali milion" puta smo ponovili da treba obratiti pažnju i na ove manje lige jer u najjačim šampionatima zbog velike koncentracije kvaliteta često bude iznenađenja.

Izabrane vesti

Da pređemo na stvar. Na premijeri drugog kola švajcarske Čelendž lige koplja ukrštaju Vintertur i Arau (20.00). Ako je verovati statistici, golovi ne bi trebalo da izostanu na premijeri pomenute runde.

Zašto?

Arau je primio najmanje jedan gol na osam prethodnih susreta sa Vinterturom. Takođe, i Aarau i Vintertur prosečno primaju po dva gola. Znači, odbrane su im bušne kao švajcarski sir. Tip 3+ prolazio je na devet od 12 prethodnih mečeva Arau, Vintertur je primio bar dva gola na osam od 12 poslednjih mečeva. Arau je dao bar dva gola na sedam od 10 poslednjih susreta sa Vinterturom.

Dakle, ovde je sve jasno. Ako ovde ne bude golova, ne znamo gde bi trebalo da ih bude. Ako ne želite da rizikujete sa GG3+, utisak je da sa tipom UG2-4 nema greške.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:00 3391 ŠVA 2 Winterthur - Aarau ug 2-4 1,45
Ukupna kvota1,45

ŠVAJCARSKA 2 - DRUGO KOLO:

Petak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Švajcarska 1Švajcarska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara