""
""

Golovi u Silkeborgu

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.12.17. | 14:45

Osmina finala Kupa Danske trebalo bi da iznedri Olborg

Helsingor se muči sa postizanjem golova, ubedljivo je najneefikasniji u najjačem društvu Danske i kao takav teško će i da opstane u eliti, a kamo li da napravi neko čudo u kupu. Belo-plavi u osmini finala idu na noge Olborgu, koji je krajem novembra već uzeo meru Helsingoru u prvenstvu, i to na njegovom terenu ne dozvolivši mu da se makne sa poslednje pozicije.

Izabrane vesti

Olborg je tada slavio sa 1:0, a Helsingor ni na tom meču nije zatresao mrežu. Ovaj tim nije dao gol na pet od prethodnih sedam duela. Ni domaćin ne briljira, ne preteruje u pogledu efikasnosti, ali uspeva da pobeđuje i sakupio je gotovo dvostruko više bodova od današnjeg rivala što nam daje za pravo da verujemo u pobedu Olborga.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:45 5542 DAN K Aalborg - Helsingor ki 1 1,45
Sre 18:00 5541 DAN K Silkeborg - Lyngby tgg gg3+ 1,70

Nešto uzbudljivije trebalo bi da bude u okršaju Silkeborga i Lingbija, relativno izjednačenih timova. Domaćin je izgubio na šest od minulih devet okršaja u prvenstvu sa dva ili više golova razlike, dok je Lingbi bez pobede na šest poslednjih mečeva, a na pet proteklih susreta igrao je GG&3+. Možda bi zato ovde trebalo očekivati golove na obe strane ispred konačnog ishoda...

DANSKA, KUP - OSMINA FINALA

Sreda
17.45: (1,45) Olborg (4,00) Helsingor (7,00)
18.00: (2,40) Silkeborg (3,30) Lingbi (2,75)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

DanskaEvropaSilkeborgsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara