""
""

Gonzalo Kastro do 2020.

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.03.17. | 16:34

Tako to radi Borusija iz Dortmunda

Treći u nizu. Ima i razloga. Posle Julijana Vajlga i Kristijana Pulišića, Borusija iz Dortmunda je dugotrajnim ugovorom „vezala“ još jednog prvotimca. Gonzalo Kastro, 29-godišnji vezista Milionera produžio je ugovor sa klubom, obavezavši se da u njemu ostane do juna 2020. godine.

Prethodna saradnja bila je oročena do leta 2019, a ovim potezom, žuto-crni su pokazali veruju zadnjem veznom, koji je u dosadašnjem toku sezone odigrao 31 utakmicu, dao tri i namestio sedam golova.

Izabrane vesti

Baš tu je i caka: jer je Kastro jedini fudbaler u Bundesligi koji je upisao najmanje sedam asistencija u svakoj do poslednje četiri sezone.
Srećan sam što mi je klub pružio samopouzdanje, mogu da kažem da se osećam ponosnim što nosim dres Boursije i igram fudbal pred očima sjajnih navijača“, rekao je Gonzalo Kastro.

Njegov učinak, u poslednjih godinu i po dana, koliko je prošlo od dolaska iz Bajer leverkuzena (plaćen 11.000.000 evra) pohvalio je Mihael Cork, sportski direktor Milionera.
Gonzalo se razvio u veoma bitrnog igrača u kompoziciji našeg tima, kako na sportskom tako i na ljudskom nivou“, rekao je Cork.

(FOTO: Action images)


tagovi

Borusija DortmundEvropaGonzalo KastroNemackanovi ugovor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara