"Rašid Gezal"
"Rašid Gezal"

Gorka pilula za Karamele, Gezal neće u Everton... Čak ni kad su mu pokazali koliko su lepe kuće u Liverpulu

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.08.16. | 10:11

Odsustvo evropskog fudbala glavni je razlog

Rašid GezalRonald Kuman je nudio 10.000.000 evra i kusur, Rašid Gezal, krilni fudbaler lionskog Olimpika, glatko je odbio. Uostalom, na Žerlanu će se naredne sezone igrati Liga šampiona, za Everton je rezervisana samo Premijer liga, a ma koliko ona bila jaka evropski fudbal ipak je najveći mamac za fudbalere. Gezal je stoga odbio selidbu na Gudison.

Nije vredelo ni što su Karamele pokušale da ga ubede u to koliki je sladak život fudbalera na Ostrvu slanjem fotografija kuća u kojima stanuju Evertonovi fudbaleri. Doduše, možda je Gezal negde pročitao da nije baš retko ni da ih tamo poharaju maskirani razbojnici. Uostalom, verovano da život nije posebno težak ni za fudbalera Liona, a Olimpik nudi i novi, poboljšani ugovor. Interesuje se i Sautempton, odnosno novi trener Klod Puel.

Izabrane vesti

Bilo kako, Kuman će pojačanje za ofanzivnu liniju morati da potraži na nekom drugom mestu. Pominjao se Munir El Hadadi, mada je Totenhem favorit u toj trci, uz preduslov da Barselona uopšte i označi njen početak. Obeštećenje od 15.000.000 evra na Gudisonu smatraju malo preteranim za 20-godišnjeg igrača, a posebno ih iritira Barsino insistiranje na klauzuli koji bi Španci zadržali pravo da otkupe nazad Munirov ugovor. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rašid GezalPremijer ligaOlimpik LionLiga 1letnji prelazni rok 2016FrancuskaEvropaEvertonEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara