""
""

Gotov posao, poznati svi detalji: Milan radi punom parom - Rodrigez je treće pojačanje!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.05.17. | 17:21

Nova uprava Rosonera već potrošila 61.000.000 evra

Milan je zasukao rukave i prešao sa obećanja na dela. Dogovorili su i treći veliki transfer za narednu sezonu!

Izabrane vesti

Dres Rosonera će od naredne sezone nositi Rikardo Rodrigez, levi bek Volfzburga. To je poslednja vesta sa Apenina.

Rosoneri su dogovorili transfer sjajnog Švajcarca kojeg su dugo vremena jurili, a bio je još na listi želja Intera, PSŽ i nekih premijerligaša. Milan je danas postigao dgovor sa Volfzburgom oko obeštećenja. Italijanski klub neće platiti otkupnu klauzulu od 22.500.000 evra na kojoj su Nemci insistirali od letos.

Milan će platiti obeštećenje od 15.000.000 evra plus dodatnih 3.000.000 evra na ime eventualnih bonusa. S obzirom da je igrač isnistirao na odlasku, Volfzburg je morao da snizi zahteve. Čeka se samo da se završi sezona u Budnesligi i da Vukovi izbore opstanak, pa da dve strane potvrde dgovor.

Još ranije je Rodrigez preko svojih posrednika postigao dgovor sa Rosonerima oko ugovora na četiri godine.

Rodrigez će biti treće pojačanje Milana u narednom prelaznom roku. Prvo su dogovorili transfer aregtinskog štopera Matea Musakija iz Viljareala za 18.000.000 evra. Potom su priveli karju pregovore okoi veziste Franka Kesija iz Atalante kojeg će platiti čak 28.000.000 evra. Rodrigez će njihovim stopama...

Švajcarac je jedan od cenjenijih levih bekova u Evropi i trebalo bi da bude trajno rešenje za poziciju koja je godinama bila slaba tačka Milana. U većem delu sezone, tu poziciju je popunjavao Matija de Šiljo koji će narednog leta najverovatnije preći u Juventus. Alternative su bili Antoneli i Vanđoni, ali niko od njih nije ostavio dovoljno ubedljiv utisak.

Sledeći zadatak nove uporave Milan je i n jateži - dovođenje napadača. Želje su Beloti iz Torina i Morata iz Real Madrida. Za Belotija su spremni da plate 60.000.000 evra i odreknu se nekih igrača poput Polija i Kucke. Real im je odgovorio da će o prodaji Morate moći da razgovara tek posle finale Lige šampiona. 

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaMilanNemackaRikardo RodrigezSerija AVolfzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara