""
""

Zvanično: Midlzbro potpisao Negreda, ali će ga skupo koštati! U Valensiji pevaju...

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.07.16. | 16:37

Engleski klub doveo još jedno značajno pojačanje

Najavljeno – ispunjeno! Španski napadač Alvaro Negredo (30) prešao je u Midlzbro na jednogodišnju pozajmicu uz opciju otkupa. Uprava ekipe sa Riversajda moraće u tom slučaju da izdvoji 10.000.000 evra za iskusnog centarfora.

Izabrane vesti

Ono što je bitno za bivšeg ofanzivca Mančester Sitija jeste činjenica da će zadržati godišnja primanja od 7.000.000 evra! Dobitak za Negreda, olakšanje za Slepe miševe... Valensija je bila u agoniji kako da se reši Negreda i njegove astronomske plate koja je optrećivala klupski budžet i bila kočnica za mnoge akcije u prelaznom roku. 

Negredo je deo velikog spremanja na Riversajdu s obzirom na to da su dosad doveli čak devet pojačanja. Iz redova Slepih Miševa pristigao je i ofanzivac Antonio Baragan, koji je sa Boroom dogovorio trogodišnju saradnju.

Ozvaničenje transfera čeka i Neven Subotić kojem problem predstavlja radna dozvola. Podsetimo, u Midlzbro su pristigli  Marten de Ron (Atalanta), Viktor Fišer (Ajaks), Bernardo Espinoza (Sporting Hihon), Viktor Valdes (Mančester junajted), Gaston Ramirez (Sautempton), Konor Ripli (Oldem), Džordan Mekhi (Harts).

Negredo je u dresu Građana osvojio Premijer ligu u sezoni 2013/2014 i postigao 23 gola na 48 utakmica. Prethodne dve sezone proveo je na Mestalji gde je na 76 mečeva 18 puta tresao mreže.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaŠpanijaPrimeraPremijer ligaletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaAlvaro Negredo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara