"Emre Džan"
"Emre Džan"

Gotovo: Džan u Juventusu za 4.000.000 godišnje!

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.12.17. | 11:28

Ugovor na pet sezona

Emre DžanSrce Liverpulovog tima u ovoj sezoni, ali već u narednoj - igrač koji bi trebalo da sa starosedeocima u Torinu učini Juventus ponovo nedodirljivim u Seriji A. Jirgen Klop i saradnici su se trudili da ga ubede da ostane na Enfildu, ali je Emre Džan očigledno mišljenja a će trofeje lakše osvajati sa Starom damom, pa je prema pisanju italijanskih medija i definitivno pružio ruku Juventusu.

Liverpul se tu ništa ne pita pošto Džanu na kraju sezone ističe ugovor, pa će već od januara i formalno biti slobodan da pregovara sa svim udvaračima. U praksi su naravno ti kontakti putem posrednika odavno počeli. Izgleda se i završili, mada se pre nekoliko dana pominjala opcija da u celu priču uskoči Bajern i Juventusu otme Džana kao nedavno Tijenđin Kvanđijan Aksela Vicela.

Izabrane vesti

Doduše, ovaj put neće ni na Enfildu liti suze, jer su se za razliku od nekih ranijih situacija pripremili i već ugovorili dolazak Nabija Keite u junu.

Što se tiče Džana, on je sa čistim papirima dobio mogućnost da bude malo tvrđi u pregovorima, pa je uspeo da izboksuje i za italijanske uslove golemu platu od 4.000.000 evra godišnje! Na tu sumu ići će i bonusi.

Rai Sport tvrdi da su se dve strane već rukovale i da se samo čeka kraj sezone da se i ozvanči. Džan će  navodno potpisati ugovor na pet sezona.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Emre DžanEngleskaEvropaItalijaJuventusLiverpulPremijer ligaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara