"Roberto Sorijano ostaje u plavom dresu Sampa"
"Roberto Sorijano ostaje u plavom dresu Sampa"

Gotovo je kad se vrata zatvore... Bukvalno! Napoli ostao bez megapojačanja jer je zakasnio nekoliko minuta (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.09.15. | 08:40

Sampdoriji je trebalo da pripadne 13.500.000 evra plus Huan Kamiljo Zuniga. Ali papiri nisu otišli na vreme

Roberto Sorijano ostaje u plavom dresu SampaSve je bilo utanačeno. Sampdoriji bi pripalo 13.500.000 evra, a pritom bi se u Đenovu preselio i Huan Kamilio Zuniga. Napoli bi dobio jednog od najboljih vezista Serije A u protekloj nedelji. Ali Roberto Sorijano izgleda ipak neće doći u Napulj, pošto su papiri stigli sa kojim minutom zakašnjenja.

A Italijani su posle svih skandala postali strogi kada su propisi u pitanju. Tamo se vrata – bukvalno – zatvaraju u 23 sata. Posle toga nema plakanja. Napoli je doduše uložio žalbu, ali prema postojećem stanju stvari – Sorijano barem još šest meseci ostaje u Sampdoriji, a Zuniga na stadionu San Paolo.

Izabrane vesti

Zanimljivo, klub iz Đenove je kupio Sorijana iz minhenskog Bajerna za svega 500.000 evra još 2009. godine i jasno je kako bi dobar posao napravio da je transfer overen.

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis moraće da objasni navijačima zašto nije ispunio obećanje i poslednjeg dana prelaznog roka doveo zvučno pojačanje. Tribina San Paola, a znamo da je ona i te kako uticajna na jugu "čizme" nije zadovoljna urađenim ovog leta.

Vrata su - kao što rekosmo - zatvorena!


tagovi

Serija ARoberto Sorijanoprelazni rok 2015NapoliItalijaHuan Kamiljo ZunigaEvropaĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara