""
""

Gotovo! Zvezda dovela Vereda i Ibanjeza, samo jedan može na Kairat

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.06.15. | 11:30

Izraelac doputovao u Beograd gde će danas parafirati ugovor, Argentinac prelomio posle utakmice sa Karpatima i bankarskih garancija

Konačno! Posle Zorana Rendulića, Crvena zvezda je dobila drugo i treće pojačanje u novoj sezoni. Svesni da nemaju mnogo vremena, u klupskom rukovodstvu su ubrzali stvari i završili transfere Idada Vereda i Luisa Ibanjeza.

Izabrane vesti

U ekspresnom roku Zvezda je završila dolazak desnog krila iz Izraela. Idad Vered je već doputovao u Beograd, viđen je u jednom beogradskom hotelu i oko 14.00 časova bi trebalo da parafira dvogodišnji ugovor sa crveno-belima. Sačekaće povratak ekipe iz Slovenije sa priprema i potom joj se priključiti. Dolaskom Vereda, Zvezda je rešila jedan od gorućih problema - poziciju desnog krilnog napadača. Izraelac će popuniti upraženjeno mesto nastalo odlaskom Darka Lazovića.

A, završeno je sve i što se tiče dolaska argentinskog levog beka Luisa Ibanjeza. Nekadašnji prvotimac zagrbačkog Dinama je konačno prelomio i posle nekoliko dana ubeđivanja pristao da potpiše za Crvenu zvezdu. Njegovo prisustvo na jučerašnjem prijateljskom meču protiv Karpata u Sloveniji je bilo jasan signal da je blizu potpisa za Crvenu zvezdu. Kada je dobio čvrsta uverenja i bankarske garancije da će redovno primati platu, Ibanjez je prelomio da pojača crveno-bele. Ranije se spekulisalo da će na Marakani zarađivati oko 250.000 evra godišnje, a bio je velika želja belgijskog Mehelena.

Ono što je posebno bitno je da će jedno od ovih pojačanja steći pravo da igra protiv Kairata u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Podsetimo, Zvezda je imala rok do petka da pošalje spisak licenciranih igrača za prvo kolo uz posebno pravilo da do ponedeljka može da registruje još jednog fudbalera. To će najverovatnije biti Vered s obzirom da je Zvezdi pozicija desnog krila veći problem od mesta levog beka. 

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaLuis IbanjezIdan VeredFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara