""
""

Granatiranje na Vembliju! Vest Hemu dovoljan jedan šut za evrogol, Totenhemu je bilo potrebno "hiljadu" (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.01.18. | 22:40

Iako je zaslužio pobedu, Totenhem morao da se spašava nezasluženog poraza posle evrogola Obijanga

Čudna je igra fudbal… Da je uvek po zaslugama, ne bi bila ovoliko ni zanimljiva. Totenhem je večeras rasturio Vest Hem od fudbal, zaslužio pobedu, ali je na kraju morao da bude zadovoljan što se na Vembliju spasao poraza od gradskog rivala - 1:1.

Izabrane vesti

U pojedinim trenucima, fudbaleri Vest Hema su bili “u krilu” sjajnom golmanu Adrijanu, branili se zubima, ali na kraju ipak nisu uspeli da odbrane pobedu.

Totenhem je dominirao, igrao svoj fudbal, napadao svim silama, ali je na kraju klasično “totenhemovski” morao da sasava što se spasiti može. Po ko zna koji put ove sezone, lepa igra Poketinove ekipe nije donela bodove.

Vest Hem nije imao šansu u prvom poluvremenu, Totenhemova najbolja je bila kada je Adrijan čudesnom intervencijom sprečio Eriksena da postigne gol.

U drugom poluvremenu je usledila prava opsada Vest Hemovog gola. Gosti su nabijeni skoro u ptereca, panično su izbijali lopte i bilo je samo pitanje vremena kada će se mreža zastresti. Ali se zatresla na drugom kraju terena!

U jednom od retih prelazaka na protivničku polovinu terena, Vest Hemov vezista Pedro Obijang je iskosa sa 20 metara ispalio projektil pod prešku Totenhemovog gola i pogodio bliži ugao. Postigao je verovatno gol karijere, a svakako najlepši ove godine viđen u Premijer ligi.

Totenhem više nije imao ni bod u džepu. Nastavili su da napadaju kao i do tada, ali je izgledalo da je Adrijanova mreža ukleta za Kejna, Sona i drugove… I konačno, u jeku napada su uzvratili Vest Hemu njegovim oružjem. Son je odapeo strelu sa 25 metara i postigao spektakularan gol za zasluženo izjednačenje.

Totenhem je u poslednjim minutima pokušao sve da dođe do preokreta, ali je bedem pred Adrijanom izdržao i Vest Hem je uspeo da osvoji bod. 


tagovi

EngleskaHjong-Min SonPedro ObijangPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara