""
""

Grčka nikad zanimljivija, četiri tima u bod - PAOK preokrenuo derbi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.11.17. | 20:19

Olimpijakos i Panatinaikos nisu među prve tri ekipe na tabeli

Kuva u Grčkoj! Fudbalski šampionat ove zemlje nije bio ovako zanimljiv maltene već dve decenije otkako je Olimpijakos preuzeo primat. Ali, stvari se menjaju i sada duvaju neki novi vetrovi na potezu od Soluna do krajnjeg juga Peloponeza. Fudbaleri PAOK-a pobedili su na svom terenu Atromitos sa 2:1 u derbiju 11. kola Superlige i došli na deobu prvog mesta sa atinskim AEK-om.

Izabrane vesti

Ali to nije sve, odmah na bod iza ovog dvojica su pomenuti Atromitos i branilac titule, Olimpijakos. I da sve bude još interesantnije, Panatinaikos se nalazi tek na osmoj poziciji.

Ipak, da se vratimo na stadion Tumba u Solunu koji je i večeras bio više nego poluprazan bez obzira na važnost utakmice. A PAOK je morao baš da se pomuči kako bi stigao do pobede i to je uradio tek posle preokreta.

Gosti, čiji napad je predvodio bivši napadač Crvene zvezde Abiola Dauda, poveli su u 22. minutu preko Stefanosa Strungisa. Uspeo je PAOK da izjednači u finišu prvog poluvremena i to iz penala koji je iskoristio Vijeirinja.

Preokret i gol za veliku pobedu domaćih dao je internacionalac iz Angole, Đalma Kampos posle velikog karambola u kaznenom prostoru u 71. minutu.  

(FOTO: Action Images)


tagovi

Abiola DaudaAleksandar PrijovićAtromitosGrčka Superligameđunarodni fudbalOlimpijakosPanatinaikosPAOK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara