"Nemanja Vidić"
"Nemanja Vidić"

Grčki mediji bruje – Olimpijakos dovodi Nemanju Vidića!

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.05.15. | 18:50

U planu su još i Robinjo i Gvido Kariljo iz Estudijantesa...

Nemanja Vidić

Pirej gori od uzbuđenja i radosti – Olimpijakos je na pragu dovođenja Nemanje Vidića! Dugogodišnji kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda vrlo je blizu odlaska iz Intera na kraju sezone, a kako pišu grčki mediji, naredna stanica u prebogatoj karijeri jednog od najboljih evropskih štopera u XXI veku biće Pirej.

Izabrane vesti

Koliko je priča zapravo ozbiljna govori i činjenica da su brojni portali u Grčkoj već počeli da se bave predstavljanjem srpskog asa, koji u dresu Nerazura proživljava najteže dane svoje karijere. Međutim, spas mu pruža Olimpijakos, kojem godinama unazad nema ravnog na tlu Grčke, pa je tako uprava crveno-belih rešila da u delo sprovede vrlo ambiciozan plan.

Naime, gigant sa Karaiskakisa namerava da napravi tim koji bi mogao da napravi iskorak u Ligi šampiona i postane redovan učesnik druge faze, ali i da nastavi surovu dominaciju u domaćim okvirima, gde je vezao već pet titula! Ovu priču potvrdio je i prvi čovek Olimpijakosa Vangelis Marinakis, koji je istakao da svoj klub želi da vidi na jednom potpunom novom nivou.

Kako se navodi, čelnici Olimpijakosa žele da u svojim redovima vide i Robinja, ali i Gvida Karilja iz Estudijantesa, pa bi upravo njih dvojica činili napadački tandem u narednoj sezoni.

(FOTO: Action Images)


tagovi

RobinjoOlimpijakosNemanja VidićLiga šampionaGvido KariljoGrčkaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara