"Adel Tarabt"
"Adel Tarabt"

Greška zvana Adel Tarabt - 6.400.000 evra za jedno veliko ništa! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.12.16. | 13:38

Tačno godinu dana otkako je Marokanac postigao jedini gol za lisabonske Orlove. Za njihov drugi tim doduše

Adel TarabtKockaju se sa sudbinama na desetina fudbalera. Neka prođe i svaki deseti - Benfika će zaraditi. Debelo. I onda idemo opet. Pokupuj što više, sahrani snove većine, ali pronađi pare da podmiriš sve klupske obaveze, računajući i one prema menadžerima. Jer da se ne lažemo, ne prodaju Portugalci toliko skupo zato što su najpametniji, već zato što i te kako obraćaju pažnju na menadžerske interese. Pa su nekad spremni i da umesto njih prime udarac. Kao što je to bilo u slučaju Adela Tarabta.

Već pomalo zaboravljeni Marokanac danas je tema u Portugaliji pošto je pre tačno godinu dana postigao prvi i jedini gol za godinu i po na Lužu. Dao ga je u susretu B timova Benfike i Brage. Za prvi tim lisabonskih Orlova još nije ni debitovao.

Izabrane vesti

Tek da podsetimo, čovek koji je blistao u dresu Kvins Park Rendžersa, a branio i boje timova kakvi su Totenhem i Milan, u Primeiru je stigao juna 2015. godine kao slobodan igrač. Međutim, samo za potpisa Benfika mu je isplatila 2.900.000 evra i častila platom od 193.000 mesečno. Bruto.

Kako ih je do sada primio već 17, a sa onim bonusom za potpis, stižemo do ukupne sume od 6.200.000 evra koliko je Benfika dala za Tarabtu. Dobila je jedno malo remek-delo tek da raspali maštu navijača. Na utakmici za drugi tim. I ništa više od toga.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Adel TarabtBenfikaEvropaPortugal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara