""
""

Grizman i Tores nisu dovoljni, Atletiko i Simeone veoma žele gol-mašinu sa Madrigala

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.04.16. | 13:12

Lusijano Vijeto bi mogao u Valensiju posle neubedljive sezone na Kalderonu, a na njegovo mesto bi došao igrač koji ga je zamenio u Viljarealu prošlog leta

Spremaju se promene u napadu Atletiko Madrida za sledeću sezonu. Poznati po dobrom osećaju za dovođenje kalsičnih golgetera, Jorgandžije su omanule prošlog leta i zato spremaju novi plan za naredno.

Izabrane vesti

Simeone je očekivao da je prošlog leta završio posao kada je doveo Džeksona Martineza i Lusijana Vijeta. Ali prvi se ispostavio kao potpuni promašaj i posle samo šest meseci je prodat u Kinu. Vijeto je bio solidan u prvom delu sezone, ali je razočarao u drugom. Postigao je samo jedan gol i nalazi se na izlaznim vratima kluba...

Pored Grizmana, Toresa  i mladog Koree, Simeone hoće još jednog golgetera za narednu sezonu. Izbor je pao na Sedrika Bakambua koji blista u debitanstkoj sezoni u dresu Viljareala. Slično kao i Vijeto prošle sezone. Atletiko je kupio Vijeta posle samo jedne sezone na Madrigalu, a sada isto planira i sa afričkim napadačem koji je eksplodirao u Viljarealu posle letošnjeg dolaska iz turske Burse. Postigao je 22 gola za Žutu podmornicu na 43 zvanična meča i jedno je od otkrića sezone u španskom fudbalu.

Atletiko neće nuditi trampu za Vijeta već planira da proda mladog Argentinca za kojeg je zainteresovana Valensija, a da potom pošalje ponudu Viljareau. Prema pisanju dnevnika As, Atletiko je spreman da pored novca ponudi Žutoj podmornici Lea Baptistaa i mladog Olivera Toresa. Baptistao trenutno igra na Madrigalu kao pozajmljen igrač Atletika, a Madriđani sada nude ceo njegov ugovor. Pored toga su spremni i da pozajme Toresa na godinu dana. Ali, Viljareal će najverovatnije tražiti samo novac i još nije poznato kolika cena će biti istaknuta za Bakambua.

(FOTO: Action images)


tagovi

ViljarealŠpanijaSedrik BakambuPrimeraLusijano VijetoEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara