"Dragan Ivanović"
"Dragan Ivanović"

Grmi trener Vojvodine: Moji igrači da raščiste sami sa sobom

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.03.17. | 18:57

Filip Malbašić sa specijalnom zaštitom protiv Voždovca

Dragan IvanovićSedam golova na poslednjih osam utakmica. Jezikom statistike - ali ne samo njime, jer se to vidi i uživo -   Filip Malbašić je toliko bitan za igru Vojvodine da mora na teren i kad nije fit.  

Takav je slučaj i pred meč 28. kola Superlige, u kome Novosađani gostuju Voždovcu, a 24-godišnji vezista će biti u sastavu, uprkos povredi zadobijenoj pred odlazak na reprezentativnu pauzu.
Malbašić ima povredu šake, za koju u prvi mah nismo pretpostavljali da je toliko ozbiljna. On prošle sedmice nije bio u trenažnom procesu, ali ove je u maksimalnom treningu. Staviće zaštitu koju su mu doktori odredili i odigraće utakmicu. Osim njega, drugih povređenih igrača nemamo. S druge strane, Maslać je na prošloj utakmici dobio crveni karton i on nema pravo nastupa“, predočio je Dragan Ivanović, šef stručnog štaba Lala.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 2704 --->>> Voždovac - Vojvodina 1 (3,00), X (2,95), 2 (2,45)

A protiv njegove ekipe je na samo gorko iskustvo iz minule runde (poraz od Mladosti), već i negativna tradicija u duelima sa Zmajevima u Beogradu, pošto ih još nisu prizemljili na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici.
„Tradicija je na strani Voždovca, ali posle kiksa protiv Mladosti iz Lučana, moramo što brže da se vratimo. Zadovoljan sam odnosom prema radu i treningu od strane pojedinih igrača i očekujem da Vojvodina bude kompaktna ekipa, koja zna šta hoće. U ovom prelaznom roku, Voždovac se pojačao dovođenjem dvojice iskusnih internacionalaca Nikolića i Marinkovića, postao jači i stabilniji tim, što se vidi i kroz rezultate u prolećnom delu prvenstva. Njima će pobeda biti pod moranjem kako bi ušli u plej-of“.

Filip MalbašićIvanović je rekao da njegovim izabranicima neće biti problem da se prilagode terenu sa veštačkom travom, jer su na takvom trenirali tokom zimskih priprema u Budvi, a ponekad koriste sličan u Sportskom centru „Vujadin Boškov“.
Protiv Mladosti mi je smetao odnos prema igri pojedinih igrača, ali me to ne navodi na neko kažnjavanje tog tipa. Igrači Vojvodine prvenstveno sami sa sobom moraju da reše neke stvari i ja tu nisam veliki problem. Moj zadatak kao trenera je da razgovaram sa njima i da ono što nije u redu pokušamo da rešimo radom i treningom. Što se tiče sastava, neće biti iznenađenja“, dopunio je Dragan Ivanović, trener Vojvodine.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanFilip MalbašićDragan Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara