""
""

Grobari protiv Zečevića: Bojkotovaćemo skupštinu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.04.16. | 22:08

"Na naše zahteve da se zakaže Skupština oni odgovaraju pritiscima na članove, zakazivanjem par dana pred večiti derbi i gurajući u prvi plan ljude koji su već godinama bili saučesnici u lošim rezultatima, što na terenu, a najviše na poslovnom planu. Čine sve to nadajući se glasovima 'profesionalnih podizača ruku' iza kojih stoji Žarko Zečević, navodi se u saopštenju navijača crno-belih

Grupa navijača okupljena pod nazivom "Grobari Jug" izdala je saopštenje u kojem pozivaju sve članove da bojkotuju Skupštinu na kojoj će biti izabran novi predsednik.

Izabrane vesti

Skupština crno-belih održaće se 12. aprila, a saopštenje ove navijačke grupe prenosimo u celosti.

"Trenutna uprava FK Partizan nedeljama unazad pokušava da svoje navijače kriminalizuje i satanizuje", navodi se u saopštenju grupe "Grobari Jug".

Pokušavaju da sve svoje neuspehe ove sezone, kao što su neulazak u Ligu šampiona, poraz u Ligi Evrope i rekordnih 32 boda zaostatka za večitim rivalom, opravdaju lošom srećom, a oduševljeno najavljujući osvajanje Kupa Srbije.

Trećina članova najvišeg organa kluba zahtevala je da termin Skupštine bude 27. april.

Na naše zahteve da se zakaže Skupština oni odgovaraju pritiscima na članove, zakazivanjem par dana pred večiti derbi i gurajući u prvi plan ljude koji su već godinama bili saučesnici u lošim rezultatima, što na terenu, a najviše na poslovnom planu. Čine sve to nadajući se glasovima 'profesionalnih podizača ruku' iza kojih stoji Žarko Zečević. Zato obaveštavamo javnost da navijači Partizana neće prisustvovati Skupštini zakazanoj za 12. aprila. Pozivamo sve članove Skupštine da učine isto".

(FOTO: MN Press)


tagovi

Žarko ZečevićSuperligaSrbijaFK PartizanGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara