""
""

Grobari spremaju šou u Pioniru, tribine sve punije - neće moći ni igla da padne! (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.10.13. | 18:06

Gotovo sat vremena pre početka utakmice Grobari su tribine u sektorima C i D ispunili do poslednjeg mesta, a još uvek ima vrlo malo slobodnih mesta u sektorima A i Bg

Bez obzira na to što u grotlo Pionira stiže francuski Nanter, klub koji je do pre dve godine bio član amaterske lige, to nije oborilo interesovanje najvetrenije crno-bele publike. Naime, gotovo sat vremena pre početka utakmice Grobari su tribine u sektorima C i D ispunili do poslednjeg mesta, a još uvek ima vrlo malo slobodnih mesta u sektorima A i B. Međutim, verujemo da će do početka meča sva mesta biti ispunjena i da će Grobari još jednom pokazati košarkaškoj Evropi da Srbija ima najbolje navijače. 

Situacija u i oko samog Pionira je potpuno mirna, navijači se lagano skupljaju, pevaju i daju podršku svojim miljenicima, koji podešavaju nišanske sprave pred početak meča drugog kola Evrolige. 

Izabrane vesti

Kako je novinar MOZZART Sporta mogao da pripremi, navijači spremaju koreografiju za meč, što će sigurno dodatno raspaliti atmosferu u evropskom hramu košarke. 

(FOTO: Nikola Stojković)


tagovi

EvroligaKK PartizanFK PartizanPionirSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara