""
""

Grujić: Srce bi mi puklo da moram da igram protiv Zvezde!

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.03.16. | 09:59

Mladi reprezentativac Srbije pažljivo pratio duel između Liverpula i Junajteda i uveliko počeo da se sprema za iskušenja na Enfildu

Zvezda je lepa sadašnjost, Liverpul još lepša budućnost. Po tim pravilima već nekoliko meseci živi mladi reprezentativac Srbije Marko Grujić. Ostao je u Beogradu kako bi ispunio dečački san i podgiao šampionski pehar, ali već je počeo da se sprema za iskušenja na Enfild Roudu.

Tome u prilog i podatak da je pažljivo pratio duel između Reda i Mančester junajteda. Stiskao je pesnice, radovao se golovima Liverpula, ali je u razgovoru za Večernje novosti rekao da nikako ne bi voleo da u budućnosti u dresu Redsa igra protiv Crvene zvezde.

Izabrane vesti

„Srce bi mi puklo. Ne znam da li bih to izdržao“, poručio je Grujić u razgovoru za Večernje novosti tokom utakmice između Liverpula i Junajteda.

I pre pomenutog meča Grujić je odbarao novog omiljenog saigrača.
„Jedva čekam da odigram dupli pas sa Kutinjom! I Firmino igra strašno u poslednje vreme, najproduktivniji je igrač, ali Kutinjo je za mene istinski majstor“.

Ponovio je kako veruje da će vrlo brzo postati protagonista na Enfild Roudu.
„Verujem da ću kroz mesec-dva na treninzima da se nametnem Klopu, a da za dve-tri godine da postanem jedan od nosilaca ekipe. Svi ovi momci su dobri igrači, ali Klop je došao na pola sezone nije odradio pripreme sa timom. Tek sada polako sklapa kockice, ušli su u seriju pobeda. Nadam se da će uspeti preko Premijer lige da obezbedi Ligu šampiona. Mada, ne bi me začudilo da podignu pehar Liga Evrope“!

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaSrbijaPremijer ligaMarko GrujićLiverpulKutinjoJirgen KlopEvropaEngleskaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara