"Uspešan debi: Prosinečki"
"Uspešan debi: Prosinečki"

GRUPA H: Uspešan debi Prosinečkog na klupi Azera vredan milion dolara, Hrvati ponizili Norvežane na Maksimiru (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.03.15. | 19:49

Azerbejdžanci predali fenjer Maltežanima, Olić blistao na Maksimiru

Uspešan debi: ProsinečkiU H grupi polako se nazire ko će zauzeti prva dva mesta koja direktno vode na SP u Francusku. Hrvatska je ponizila Norvešku sa 5:1 i za sada izbacila iz trke direktnog rivala, tako da na miru može da prati šta će kasnije uraditi Bugarska protiv Italije, dok je Robert Prosinečki uspešno debitovao na klupi Azerbejdžana pošto je pobedio Maltu sa 2:0 i prosledio joj fenjer.

Olić i saigrači se raduju, Norvežani tuguju

Izabrane vesti

Na Maksimiru je blistao Ivica Olić. Iskusni napadač Vatrenih prvo je asistirao Brozoviću u 30, potom je Perišić duplirao prednost u 54, a onda se i sam upisao u listu strelaca u 65. minutu. Norvežani su mogli da režiraju dramu u poslednjih 20 minuta, međutim, Eljunasi je promašio penal, pa se Tetijev pogodak u 81. minutu ispostavio samo kao počasni. Taman toliko da probudi Hrvate, koji su se naljutili, pa su sa igračem manje (isključen Ćorluka), preko Šildenfilda i Pranjića još dva komada spakovali u gostujuću mrežu.

Azerbejdžanci slave Roberta Prosinečkog. Veliki Žuti je pobedom nad Maltom debitovao na klupi Azera i tako obezbedio milion dolara koliko je, navodno, iznosila premija igračima u slučaju da uzmu ceo plen. Prvi trijumf Naftaša u kvalifikacijama najavio je štoper Husejnov već u 4. minutu, a potvrdio Nazarov evrogolom u 90+2 minutu.

Prosinečki je pod nacionalnu zastavu pozvao neke nove igrače, poslednjih dana radio je na podizanju morala i to je donelo željeni rezultat.

(FOTO: MN Press) 


tagovi

Robert Prosinečkireprezentativni fudbalkvalifikacije za EPIvica OlićHrvatskaEvropaAzerbejdžan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara