""
""

Gudurić: Moramo da odgovorimo izazovu, to šampioni rade!

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.06.16. | 23:45

"Mislim da nije u pitanju sreća, zaslužili su ovu pobedu, kao što smo mi zaslužili prošlu. I ovog puta pokušali smo da se vratimo, ali je sada bilo kasno", rekao je levoruki šuter

U nedelju je pogodio trojku o kojoj će se dugo pričati, ovog puta lopta je zaigrala na obruču, ali nije zatalasala mrežicu. I niko ne može da mu zameri. Imao je najbolju nameru Marko Gudurić, ponovo se našao u jako teškoj poziciji u jednom od najdramatičnijih momenata. Ali Partizan je ovog puta bio spreman za izazov, levorukom šuteru „zaključao“ sve pozicije i nije mu dozvolio da se dobije priliku da se raspuca. Time i overio važan brejk u trećoj utakmici finala Superlige.

Izabrane vesti

Ipak, crveno-beli imaju još dve meč lopte i prilike da ipak odbrane titulu, a na tom putu čeka ih veliki izazov u vidu Partizanovog domaćeg terena i tribina ispunjenih Grobarima. A mladi levoruki šuter smatra da je Parni valjak zaslužio ovaj trijumf.
"Mislim da nije u pitanju sreća, zaslužili su ovu pobedu, kao što smo mi zaslužili prošlu. I ovog puta pokušali smo da se vratimo, ali je sada bilo kasno. Igrali su jače, mi smo već, verovatno, u glavama podigli pehar već pre početka utakmice i to nas je skupo koštalo", rekao je Gudurić novinarima nakon utakmice.

Zatim se Zvezdin heroj prisetio dešavanja iz poslednjih nekoliko minuta meča i pravog hoda igrača dva tima na ivici žileta.
"Bili smo opet blizu, ali opet su oni danas više zaslužili pobedu od nas. To je košarka. Mi sad moramo da idemo jako do kraja, da probamo da dobijemo sledeću utakmicu pred njihovim navijačima".

Nije Gudurić klonuo duhom, već za četvrtak najavljuje bitku do poslednje kapi znoja.
"Treba da držimo skok kao na ovoj utakmici, da popravimo odbranu i idemo do kraja najbolje što možemo. Mislim da imamo velike šanse. I dalje vodimo, ali napravila se atmosfera kao da je već kraj. Svi su očekivali da ćemo pobediti, a sada moramo da se vratimo pred njihove navijače. Očekujem da će atmosfera biti još vatrenija nego u nedelju, ali moramo da odgovorimo na izazov. Šampioni rade te stvari", zaključio je strelac tek tri poena u ovom meču. Doduše, na terenu je proveo tek nepunih devet minuta.

Četvrta utakmica igra se u četvrtak u 21 čas u dvorani "Aleksandar Nikolić", kada je domaćin Partizan.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanMarko GudurićJadranska ligafinale SuperligeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara