Džo Hart
Džo Hart

Gvardiola mu je uništio karijeru - Džo Hart više nije reprezentativac

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.05.18. | 15:13

Doduše, očekivano

Bio je na vrhuncu snage. Njegovo ime se redovno pominjalo u debatama oko najboljih golmana Evrope. Svako ga je svrstavao u top pet. Doduše, već su počele prve krize. Ali kad je Pep Gvardiola došao na klupu Mančester Sitija karijera Džoa Harta doživela je vrtoglav sunovrat. Prvo šut karta sa Etihada, a danas je 31-godišnji golman izgubio i status engleskog reprezentativca.

Tako bar tvrde apsolutno svi ostrvski mediji, koji navode da Harta sutra neće biti na spisku engleskog selektora Gereta Sautgejta za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Izabrane vesti

Sautgejt je bio dovoljno pošten da okrene Sitijevog golmana, koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Vest Hemu, i lično mu saopšti odluku. Džaba što je u većini utakmica pod kormilom Sautgejta baš Hart, najiskusniji igrač reprezentacije, bio među stativama. U novembru je u prijateljskoj utakmici sa Brazilom upisao 75. nastup za nacionalni tim, ali u martu prednost su dobili Džordan Pikford i Džek Batlend. Čini se da će se u junu tom krugu pridružiti i Barnlijev Nik Poup.

MOZZART KVOTE
Engleska ispada u grupi - kvota 5.00

Istina, ništa posebno neuobičajeno, pošto je Adrijan u novembru istisnuo Harta i sa Vest Hemove klupe. Vratio se Hart u martu, ali serija teških grešaka protiv Barnlija i Stouka ponovo ga je poslala na klupu.

Zanimljivo, engleski mediji navode da Sautgejt u tim neće zvati ni Gerija Kejhila ni Džermejna Defoa što znači da ova nova selekcija Gordog Albiona neće imati nijednog člana sa više od 50 utakmica u dresu reprezentaciji.

Fudbal je to. Nema emocija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Džo HartRusija2018reprezentacija Engleske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara