"RAJAN MEJSON I ARON KRESVEL"
"RAJAN MEJSON I ARON KRESVEL"

Hal oborio klupski rekord: 15.000.000 za rezervistu Totenhema!

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.08.16. | 18:04

Mejson je peti igrač koji je napustio Vajt Hart Lejn u ovom prelaznom roku

RAJAN MEJSON I ARON KRESVELGolman Dejvid Maršal je ranije u toku dana i zvanično stigao u Hal za 4.100.000 evra, a po podne je oboren klupski rekord! Rajan Mejson je potpisao trogodišnji ugovor u transferu vrednom čak 15.000.000 evra! Ništa ne bi bilo čudno da je 25-godišnji Englez standardno igrao u Pevcima, ali on se protekle sezone samo osam puta našao u startnoj postavi. Iz prvih 11 istisnuli su ga Erik Dajer, Musa Dembele i Viktor Vanjama, a Maurisio Poketino planira da ukaže šansu i mladom Hariju Vinksu.

Ako je nekome predviđano da će doživeti totalni debakl ove sezone, to je bio Hal. Pojačanja nisu pristizala, Eham Alam je nasledio klub od bolesnog oca Asema, otišli su trener, najbolji igrač, akvizicija nije bilo ni na vidiku...

Izabrane vesti

Tigrovi nisu dozvolili da ih sve to slomi, pa su novu sezonu Premijer lige otvorili pobedama protiv aktuelnog šampiona Lestera i Svonsija, a poraženi su od Mančester junajteda od kojeg nije sramota izgubiti. Rezultate je ispratila i uprava koja je prodala klub novim kineskim investitorima, a oni su preoporodili ekipu. Odmah su dovedena pojačanja.

Mejson će u Tigrovima zaigrati sa bivšim igračima Totenhema Džejkom Livermorom, Tomom Hadlstonom i Majklom Dousonom.

Podsetimo, Pevce su već napustili Naser Šadli (Vest Bromvič Albion, 15.200.000), Deandre Jedlin (Njukasl, 5.900.000), Aleks Pričard (9.400.000, Norič) i vezista Tom Kerol koji je slobodan igrač.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rajan MejsonPremijer ligaHal sitiEvropaEngleskaDejvid Maršal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara