"Hamilton zna šta sa sobom i formulom može da uradi"
"Hamilton zna šta sa sobom i formulom može da uradi"

Hamiltonov lukav plan za španski asfalt

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.05.16. | 15:12

„Treba mi samo vikend u kom neće biti kvarova. Onda ćete videti koliko sam spreman i koliko može naš bolid“, samouveren je Luis Hamilton

Hamilton zna šta sa sobom i formulom može da uradiOči u oči sa Velikom nagradom Španije, Luis Hamilton najavljuje pohod na najviše pobedničko postolje. Njega ne muče brige oko Rozbergovog bolida, ne zanima ga šta Toto Volf misli o tehničkim performansama ovogodišnjeg bolida. On smatra da je njegov „w07“ brz i perspektivan bolid iz koga će izvući dušu ne bi li se ovog puta popeo na najviši stepenik u Španiji.

„Lepo je što sam napravio pauzu posle Velike nagrade Rusije. Radimo naporno čak 24 časa, pa se nadam da ćemo otkloniti sve probleme u rekordnom roku. Treba mi samo vikend u kom neće biti kvarova. Onda ćete videti koliko sam spreman i koliko može bolid“, samouveren je Hamilton koji se izgleda nada da će kao posledica Rozbergovih problema sa motorom u Španiji na red doći i njegovih pet minuta.

Izabrane vesti

Od aktuelnog šampiona sveta očekuje se da za vikend iskaže svoj maksimum. On je na to i obavezan jer ga u poretku generalnog plasmana opasno ugrožava Kimi Rajkonen iz Ferarija. Njemu dakle nije do kavkulacija, pa će sigurno krenuti u ofanzivu na pun plen. Ukoliko mu sve bude išlo kako treba, možda ne bi bilo loše u nedelju tipovati na Luisa Hamiltona koji neće dozvoliti bilo ko da mu duva za vrat.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Action Images)


tagovi

Toto VolfNiko RozbergLuis HamiltonKimi RajkonenFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara