""
""

Haos u Argentini: Tata Marino podneo ostavku jer nije uspeo da sastavi tim sa Rio!

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.07.16. | 20:44

Predsednik Olimpijskog komiteta Argentine Herardo Vertejn izjavio da postoji 50 odsto šansi da fudbalski tim ni ne ode u Brazil

Neverovatni potresi u Argentini i potpuni haos u tamošnjem fudbalu. Selektor Gaučosa Herardo Tata Martino podneo je ostavku na tu poziciju, pošto nije mogao da sastavi tim za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, samo dva dana pre nego što je trebalo da počnu pripreme za turnir.

Izabrane vesti

Potpuni haos nastao je nakon poraza Argentine u finalu Kopa Amerika od Čilea, nakon čega je krenulo ogromno talasanje unutar svlačionice, a kompletna konfuzija se prenela i na samu fudbalsku federaciju, pa je predsednik Olimpijskog komiteta Argentine Herardo Vertejn izjavio da postoji 50 odsto šansi da fudbalski tim ni ne ode u Brazil, što bi predsdtavljalo skandalozan čin, a ubzrzo je usledila reakcija potpredsednika fudbalskog saveza Klaudija Tapije, koji je izrazio veliko nezadovoljstvo kompletnim stanjem.

Nakon turnira u Sjedinjenim Američkim Državama iz svlačionice je počeo da izlazi sav "prljav veš", o čemu je pričao i Serhio Aguero odmah nakon poraza od Čilea.
"Ovo je bila najgora svlačionica u kojoj sam ikad bio, gora je atmosfera nego kad smo izgubili u prošlom finalu ili u finalu Svetskog prvenstva u Brazulu", rekao je napadač Mančester Sitija.

Što se tiče Herarda Martina, on je na klupu nacionalnog tima seo 2014. godine nakon Svetskog prvenstva u Brazilu, ali se na kraju ispostavilo da nije uspeo iskontroliše velike zvezde unutar reprezentacije.

(FOTO: Action images)


tagovi

Rio 2016reprezentativni fudbalHerardo MartinoArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara