U klinču: Brant i Pardju
U klinču: Brant i Pardju

Haos u svlačionici VBA: Brant napao saigrače i trenera, Pardju ima još jednu šansu

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.02.18. | 16:20

Teški dani za fenjeraša sa Hautornsa

Situacija u taboru Vest Bromvič Albiona je užasna. Vrećice su vezale pet poraza u Premijer ligi, ostale zakovane za samo dno tabele, a situacija u svlačionici je katastrofalna jer igrači ratuju i među sebe, ali i sa menadžerom.

Posebno bolan bio je subotnji poraz od Hadersfilda na Hautornsu od 1:2, koji je otvorio Pandorinu kutiju. Jedan od najboljih među najgorima, vezista Kris Brant otvoreno se pobunio, a ušao je u raspravu i sa menadžerom Alanom Pardjuom koji ga u poslednje vreme sve više drži na klupi.

Izabrane vesti

Novi trener koji je preuzeo tim od Tonija Pjulisa u novembru ništa novo nije doneo, VBA deluje kao da je u bezizlaznoj situaciji, pa je Brant podigao glas.

Repreznetativac Severne Irske u subotu je posle utakmice pretrpeo kritike navijača s tribina, a potom u svlačionici napao nekolicinu saigrača za koje smatra da nisu na potrebnom nivou. Među onima sa kojima se verbalno obračunavao su Geret BeriMat Filips kojima su i navijači zviždali tokom utakmice.

Kada je ta rasprava okončana Brant se ustremio i na menadžera Pardjua i otvoreno kritikovao njegov izbor taktike i fudbalera za koje smatra da su promašeni. Posebno mu je zasmetalo što je VBA igrao u formaciji 4-4-2 naspram tima koji igra u formaciji 3-5-2, a zamerio mu je i oko izbora igrača.

Ipak, fizičkog obračuna nije bilo, a Brantu preostaje da sačeka da Vest Brom izgubi protiv Votforda sledećeg vikenda nakon čega bi Pardju trebalo da dobije otkaz. Treneru je, naime, upravni odbor VBA danas poručio da ima još jednu šansu da sačuva posao i da ga u slučaju neuspeha očekuje otkaz.

Bilo kako bilo, teški dani za Vrećice...

Foto: Action Images


tagovi

Kris BrantAlan Pardju

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara