Hari Kejn: Pokazali smo ko smo

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.07.18. | 23:52

Prvi strelac Mundijala podvlači karakter ekipe

Hari Kejn je postigao šest golova na prva tri meča na svetskim prvenstvima, a pre njega je to pošlo za nogom samo Šandoru Kočišu (Mađarska, 9 golova), Gerdu Mileru (Nemačka, 7) i Giljermu Stabileu (Argentina, 7). Napadač Totenhema je prvi kandidat da Mundijal u Rusiji završi kao zlatna kopačka...

I protiv Kolumbije je večeras odradio svoj posao. Iznudio je penal, dao ga, a potom još jednom bio uspešan sa bele tačke u penal seriji. Zaista kapitenski predvodi ovu generaciju Engelske.
„Nismo imali sreće da prođemo u četvrtfinale tokom 90 minuta. Ali nismo klonuli, uspravili smo se kada je bilo najpotrebnije. Ovo je veliko veče za Englesku. Na penalima smo morali da pokažemo ko smo i to smo na kraju uradili. Najvažnije je da smo prošli“, rekao je Kejn posle meča.

Izabrane vesti

Malo je nedostajalo da Džordan Henderson bude tragičar. Prvo mu je Mina pobegao kod izjednačujućeg gola, a potom je promašio udarac u penal seriji.
„Kontrolisali smo utakmicu, a onda su oni izjednačili iz prekida što nas je jako razočaralo. Ipak, uspeli smo da se vratimo i prođemo na penale. Već neko vreme smo uvežbavali penale i selektor je odredio nas petoricu da šutiramo. Nažalost, ja nisam pogodio, ali su Pikfrod i Dajer postali junaci“, rekao je kapiten Liverpula.

Odlučujuči penal je pogodio Erik Dajer...
„Bio sam nervozan jer nikada nisam ranije bio u takvoj situaciji. Ali osetio sam da moram da pogodim zbog promašenog šuta glavom u produžecima. Posle onakvog noakuta u nadokandi vremena, ostali smo mirni, nismo paničili i znali smo šta treba da radimo“, rekao je Dajer.

(FOTO: Ation images)


tagovi

reprezentacija EngleskeRusija2018Erik DajerHari KejnDžordan Henderson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara