"Hatem Ben Arfa"
"Hatem Ben Arfa"

Hateme, da nisi preterao sa dramatizacijom? Zagledan u reku kao filozof, o teškoj situaciji u Parizu...

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.03.17. | 18:40

Kuda ide ovaj svet?

Hatem Ben ArfaZnamo, svet se menja, davno su prošla vremena kad su fudbaleri nosili strogo crne kopačke. Sad je u trendu: što šarenije - to bolje. Da ne pominjemo frizure. Ali Hatem Ben Arfa upravo je otišao korak dalje. On je o svojim frustruacijama zbog minorne minutaže u Pari Sen Žermenu govorio u filmski režiranom spotu objavljenom na Fejsbuk stranici.

Ben Arfa zagledan u reku, šeta na mostu ili je naslonjen na drvo... Pogled u daljini, kao da će da otkrije da ima neku neizlečivu bolest, a ne problem sa trenerom Unajom Emerijem...
"Ne tražim ništa, ni minute na terenu, ni spefizičnu poziciju. Sve što želim je da mi bude pružena šansa. Hoću da osetim da u ovom timu postoji konkurencija. Ja sam takmičar, ja sam šampion. U glavi, volim da pobedim, teško mi je da prihvatim da budem rezerva. Mogao bih kada bih znao da je klupa privremena, kad bih znao da mogu da preokrenem situaciju. Međutim, osećam se kao da sam kažnjen", počeo je Ben Arfa dok se u pozadini čuje tugaljiva muzika.
"Ako mi šansa bude data, a ja ne budem dobar, sam ću da odem. Razumeo bih. Ali ovo sada... Ne prihvatam ovu situaciju. Bilo bi strašno da je prihvatim. Ne odustajem. Do kraja sezone, iskušavaću moju sudbinu".

Izabrane vesti

Možda je bilo bolje da je zakazao razgovor sa Emerijem? Ili da je posle odlične sezone u Nici malo razmislio o budućem klubu. Mogao je da pretpostavi da "hladni" PSŽ nije najbolji izbor. Obožavamo ga kad igra, ali ako je već hteo da zaplovi u holivudske vode, mogao je to da radi i u MLS ligi.

(FOTO: Facebook/benarfaofficiel)


tagovi

Pari Sen ŽermenLiga 1Hatem Ben ArfaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara