""
""

Henes: Hejnkes i ja svađali smo se zbog Gvardiole

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.04.13. | 12:59

"Priznajem, bilo je tenzija između mene i Jupa, ali stvari su se sada vratile u normalu", kaže predsednik bavarskog giganta

 


Predsednik Bajerna Uli Henes otkrio je da su odnosi između njega i trenera Jupa Hejnkesa bili narušeni kada je objavljeno da će Pep Gvardiola preuzeti tim iz Minhena.

Izabrane vesti

Uprava kluba odlučila je da Gvardiola zameni Hejnkesa, iako 67. godišnji stručnjak ove sezone postiže sjajne rezultate sa Bajernom.

Bavarci su šest kola pre kraja Bundeslige obezbedili titulu prvaka Nemačke, izborili plasman u polufinale Lige šampiona, a igraće i u finalu nacionalnog Kupa.

"Priznajem, bilo je tenzija između mene i Jupa, ali stvari su se sada vratile u normalu. Mi smo prijatelji i tako će biti i u buduće", rekao je Hejnkes za nemačke medije.

On je dodao da je njegov tim bio primoran da igra ovako dobro ove sezone i da ih je na to naterala Borusija iz Dormtunda.

"Zahvalni smo Borusiji, ona nas je praktično dovela na viši nivo i zato smo sada jaki. Snaga Dortmunda nije privremena, oni će stalno biti naš najveći protivnik", rekao je Henes.

Fudbaleri Bajerna u narednom kolu Bundeslige sutra (15.30) gostuju ekipi Hanovera, dok u utorak od 20.45 u prvom meču polufinala Lige šampiona na svom stadionu dočekuju Barselonu.

(foto: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenEvropaJup HejnkesNemackaUli Henes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara